Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της 33χρονης κατηγορούμενης δήλωσε πως η πελάτισσά του επιθυμεί να βοηθήσει τις ανακριτικές Αρχές προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία έρευνας των ηλεκτρονικών συσκευών που βρέθηκαν στο σπίτι.

Ο δικηγόρος, Κωνσταντίνος Ζάρδας μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την πελάτισσά του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

 «Είναι σχετικά ψύχραιμη, ζήτησε να ενημερωθεί για την εξέλιξη της κατάστασης, ρώτησε να μάθει ποιες καινούριες ανακριτικές πράξεις έχουν γίνει, ποιοι έχουν καταθέσει, έαν έχουμε πάρει το υλικό που έχουμε ζητήσει εμείς, την ενημερώσαμε για τις καινούριες καταθέσεις που υπάρχουν και τα επόμενα βήματα της υπεράσπισης» ανέφερε ο δικηγόρος, αναφορικά με την πρώτη συνάντησή του με την πελάτισσά του, μετά την προφυλάκισή της.

 Ο κ. Ζάρδας εξήγησε πως η κατηγορουμένη εκφράζει ουσιαστικά ένα παράπονο για τη σύλληψή της, καθώς δεν περίμενε να συμβεί, και βρίσκεται σε ταραχή.

 Αναφορικά με την εκταφή του tablet o δικηγόρος επισήμανε πως η πελάτισσά του δεν έχει καμία αντίρρηση, αντιθέτως θα συνδράμει όπως μπορεί στις ανακριτικές Αρχές, δίνοντας PIN, κωδικούς προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία της εύρεσης των όποιων στοιχείων.

 «Εξέφρασε την έκπληξή της μονάχα, αλλά δεν έχει καμία αντίρρηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζάρδας.

 Σε ό,τι αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, ο δικηγόρος είπε πως στην κατάθεσή του ο πατέρας περιγράφει την 33χρονη ως μία μητέρα υποδειγματική, υπερπροστατευτική και όλοι έχουν να πουν το καλύτερο για εκείνη.

 «Το περιεχόμενο της κατάθεσής του είναι υπερασπιτικό, ενώ αναγράφεται ως κατάθεση μάρτυρα κατηγορίας» είπε ο κ. Ζάρδας.