Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, την στιγμή που η μητέρα των κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως όταν πήγε στο σπίτι την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, στις 21 Απριλίου 2021, πήρε σε άλλο μέρος του σπιτιού την Τζωρτζίνα για να της μιλήσει και να τη ρωτήσει τί είχε δει.

Η Τζωρτζίνα περιέγραψε στον πατέρα της πως όταν ξύπνησε πήγε στην κουζίνα και είδε τη μητέρα και τη θεία της να κουνούν το έξι μηνών βρέφος, να προσπαθούν δηλαδή να κάνουν ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει.

Ένα άλλο περιστατικό που ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης αφορά τις πρώτες ημέρες εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Εκείνο που του έκανε εντύπωση ήταν ότι ενώ είχε άριστες σχέσεις με την κόρη του, εκείνη την ημέρα που πήγε να την δει στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα γύρισε επιδεικτικά το κεφάλι και απέστρεφε το βλέμμα της, σαν να μην ήθελε να τον κοιτάξει.

Το περιστατικό αυτό τον έβαλε σε υποψίες, με τον ίδιο να υποθέτει πως ίσως κάποιος άλλος είχε δασκαλέψει την 9χρονη να συμπεριφερθεί έτσι.