Μια ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη στο Facebook, με αφορμή... την επέτειο του πρώτου φιλιού του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, με την οποιά την ευχαριστούσε «για τα τρία πολύτιμα δώρα που του έχει χαρίσει», ενώ είχε ήδη φύγει από τη ζωή η μικρή Μαλένα, έφερε στη δημοσιότητα ο ANT1.

Στην ανάρτηση που δημοσιεύσε το «Πρωινό», ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει πως «εκείνο το βράδυ που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία σου έδωσα και το πρώτο μας φιλί, την πρώτη μας αγκαλιά. Οκτώ χρόνια αργότερα, μου έχεις κάνει τα τρία πιο υπέροχα δώρα, τα παιδιά μας και το μόνο που έχω να πω είναι πόσο υπερήφανος νιώθω που με έχεις αντέξει όλα αυτά τα χρόνια και είσαι δίπλα μου και με στηρίζεις σε οποιαδήποτε τρέλα αποφασίζω να κάνω».

Και συνέχισε, λέγοντας πως αισθάνεται υπερήφανος για την 33χρονη κατηγορούμενη... «που είσαι δίπλα μας και μας στηρίζεις, δεν έχεις παραπονεθεί ούτε μια φορά για την πίεση που έχεις από εμάς, που είσαι μάνα, αδερφή, σύζυγος, φίλη. Που πάντα είσαι αντικειμενική και μου υποδεικνύεις τα λάθη μου γιατί πάντα θέλεις το καλό μου. Που έχεις σταθεί βράχος σε ό,τι μας έχει συμβεί μέχρι τώρα. Για όλα αυτά, το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Χρόνια μας πολλά. Τέτοια ώρα, έφτιαχνα τα μαλλιά μου. Μετά από μια ώρα ήρθα στο ραντεβού μας».