Το μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα στη Γιώτα Κηπουρού από γυναίκα στις 15 Μαρτίου που προβλήθηκε χθες στο T-live έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν πίσω από αυτό κρύβεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

  Ο Πέτρος Κουσουλός προχώρησε σε μία αποκάλυψη «βόμβα» μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 «Το παίρνω πάνω μου 100% και έχω αδιάσειστα στοιχεία. Από τον τηλεφωνικό λογαριασμό της κας Πισπιρίγκου προκύπτει ότι εκείνη τη μέρα, τη 15η Μαρτίου 2022, στις 9.21 το πρωί, έγινε 11λεπτη κλήση από το κινητό της τηλέφωνο στο κινητό τηλέφωνο της κας Γιώτας Κηπουρού» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

 Ουσιαστικά με αυτή την αποκάλυψη, επιβεβαιώνεται ότι πίσω από το τηλεφώνημα στη Γιώτα Κηπουρού κρύβεται η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη, πού μένει, και θα βρείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα. Είναι με καινούρια κοπέλα, στην Αθήνα» έλεγε στο τηλέφωνο.

Για την ιστορία, υπενθυμίζουμε ότι μια περίεργη κλήση δέχθηκε πριν ένα μήνα περίπου στο κινητό της τηλέφωνο η συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή Τ-Live, Γιώτα Κηπουρού.

 Σε αυτή την τηλεφωνική κλήση, μια γυναίκα με αλλοιωμένη φωνή, έδινε στη δημοσιογράφο διάφορα στοιχεία για τον Μάνο Δασκαλάκη και τη νέα του σχέση, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι εκείνος και η στάση του που ευθύνονται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

 Σήμερα, μέσα από το Πρωινό μια φίλη της Ρούλας και της Δήμητρας Πισπιρίγκου που άκουσε το συγκεκριμένο ηχητικό ντοκουμέντο, εμφανίστηκε σίγουρη πως πίσω από την αλλοιωμένη φωνή κρύβονται οι δυο αδερφές.

 Μετά λοιπόν από αυτή τη δήλωση, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια άλλη παρατήρηση που ενισχύει την άποψη πως το τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο του T-Live έγινε από τις αδελφές Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σχολίασε πως στο μυστηριώδες τηλεφώνημα ακούγεται ένα πουλί, το ίδιο πουλί που ακούγεται και σε άλλη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

 «Στην κλήση που έκανε η Ρούλα τον Μάρτιο στην Τατιάνα με την φωνή την περιβόητη, ακούγεται ένα πουλί. Το ίδιο πουλί, εκτός αν έχουν τα ίδια πουλιά και είναι οι φωνές ίδιες – τι να πω – ακούγεται και σε μια άλλη τηλεφωνική – κανονική αυτή τη φορά – της Ρούλας. Πόσο λάθος να κάνει το πουλί; Το πουλί μίλησε… Αν όλες οι συμπτώσεις αυτές είναι πραγματικές να πούμε τότε ότι εκείνη που ήρε στην Τατιάνα δεν ήταν η Ρούλα… Αν η Δήμητρα θέλει να το διαψεύσει να βγει να μας το πει» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.