Σοκ προκαλεί το τρροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Ιωνία, με αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του και έπεσε από γέφυρα με τον τραγικό απολογισμό του θανάτου ενός άνδρα.

Ειδικότερα, ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα εξετράπη της πορείας του, για άγνωστους έως τώρα λόγους, όταν βρισκόταν πάνω στην λεωφόρο Κύμης το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα μετά από μία ανεξέλεγκτη πορεία να πέσει από τη γέφυρα και να βρεθεί στην λεωφόρο Καποδιστρίου που περνάει ακριβώς από κάτω.


Από τη σύγκρουση του αυτοκινήτου που βρέθηκε στο κενό, ανασύρθηκε νεκρός ένας από τους δύο επιβαίνοντες, ενώ σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ο δεύτερος άνδρας. Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά άνδρες, όπου απεγκλώβισαν τους δύο νεαρούς, ενώ παράλληλα άνδρες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους δύο άνδρες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο

Με το αυτοκίνητο να κινείται πάνω στη λεωφόρο Κύμης, είναι πολύ πιθανό ο οδηγός να επιχείρησε να βγει από την έξοδο στον παράδρομο της Καποδιστρίου στο ρεύμα προς Χαλάνδρι, όταν για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός εκ των δύο νεαρών.