Είναι συχνό και δυστυχώς γνωστό φαινόμενο οι συνθήκες διαβίωσης των εργαζομένων στην εστίαση και τον τουρισμό που κάνουν «σεζόν» σε διάφορα νησιά να είναι άσχημες. Ωστόσο η είδηση που έρχεται από τη Μύκονο ξεπερνά τη φαντασία, καθώς μία εργαζόμενη όπως δηλώνει αναγκάστηκε για τρεις ολόκληρους μήνες να κοιμάται στο αυτοκίνητο, καθώς το κατάλυμα που της παραχώρησε η επιχείρηση που εργαζόταν ήταν χωμένο σε σπηλιά, γεμάτο υγρασία, με έπιπλα φαγωμένα από τα ποντίκια.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, ειδικά τα σπίτια ή δωμάτια επιβεβαιώνουν την εργασιακή εκμετάλλευση και τις συνθήκες γαλέρας που επικρατούν.

Εργαζομένη που τις τελευταίες δύο σεζόν απασχολείται στο νησί των Ανέμων κατέθεσε στο mykonoslivetv και τον Πέτρο Νάζο την δική της εμπειρία στο θέμα της διαμονής, η οποία πραγματικά σοκάρει.

Όπως εξομολογείται, αναγκάστηκε για τρεις ολόκληρους μήνες να κοιμάται στο αυτοκίνητο, καθώς το κατάλυμα που της παραχώρησε η επιχείρηση που εργαζόταν ήταν χωμένο σε σπηλιά (!!) γεμάτο υγρασία, με έπιπλα φαγωμένα από τα ποντίκια, ενώ οι συγκάτοικοί της ήταν όλοι άντρες.

Μπάνιο έκανε στις ντουζιέρες της παραλίας και πολλές φορές κοιμόταν στις ξαπλώστρες!

Δείτε το σχετικό βίντεο