Μια μεγάλη αγκαλιά άνοιξαν πολλές επιχειρήσεις στους Ουκρανούς  πρόσφυγες που φιλοξενεί ο Δήμος Πειραιάς, προσφέροντας από τρόφιμα και  ρούχα μέχρι είδη περιποίησης. Σκοπός τους  να τους κάνουν να  νιώσουν  όσο  δυνατόν καλυτέρα  και να έχουν τα απαραίτητα αλλά και ακόμα περισσότερα! Ανάμεσα  στις επιχειρήσεις  που στάθηκαν κοντά στους Ουκρανούς πρόσφυγες και η εταιρεία Kyana Greece  που επισκέφτηκε  τον χώρο φιλοξενίας τους και πρόσφερε προϊόντα περιποίησης μαλλιών  σ άνδρες και γυναίκες.  


 Η Aντιδήµαρχος Δηµόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Κυριακή Μπουρδάκου υποδέχτηκε τον πρόεδρο της «Kyana Greece»  Γιάννη Βασιλειάδη και την Σύμβουλο marketing Άντζελα Ευριπίδη που παρέδωσαν τα προϊόντα και συνομίλησαν με τους πρόσφυγες από την Ουκρανία.



Ο Δήμος Πειραιά στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας υποδέχθηκε  στην  τους πρώτους Ουκρανούς πρόσφυγες, τους οποίους φιλοξενεί  ήδη σε ξενοδοχείο και σε ΚΑΠΗ του Δήμου Πειραιά.