Στη σύλληψη του τράπερ Thug Slime προχώρησε η αστυνομία.

Ειδικότερα, ο τράπερ έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας σε διόδια της Εθνικής Οδού. Μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, ήταν άλλα τρία άτομα που επίσης συνελήφθησαν.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ράπερ. Αυτό έγινε σε διόδια της εθνικής οδού, με τα 4 άτομα που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο να μην αντιστέκονται.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να κάνουν έλεγχο και πολύ γρήγορα βρήκαν ποσότητα χασίς. Ο Thug Slime και οι φίλοι του συνελήφθησαν και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιούσαν αστυνομικοί της Β’ ΟΠΚΕ, εντόπισαν το αυτοκίνητο του γνωστού ράπερ, ο οποίος επέστρεφε από live σε γνωστό club της Λάρισας λίγο νωρίτερα. Στον έλεγχο που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και έβγαλαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ο τράπερ συνελήφθη άμεσα, καθώς και τα τρία ακόμη άτομα που ήταν μαζί του, στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Θηβών.

Υπενθυμίζεται ότι ο τράπερ είχε ήδη καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή για αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό, με μαχαίρωμα στις 9 Νοεμβερίου 2021, σε καφέ στην οδό Λένορμαν.