Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού, δίνοντας νέα τροπή στο θρίλερ της Πάτρας. Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε φιαλίδιο με αίμα της 9χρονης.

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας προκύπτουν από την ιατροδικαστική έκθεση του Σωτήρη Μπουζιάνη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εκτός από το ήπαρ και τον πνεύμονα το παιδί είχε βλάβες και σε άλλα τρία  όργανα: σπλήνα, νεφρούς και πάγκρεας, για τα οποία αναφέρεται ότι υπάρχει έντονου βαθμού διάταση.

Οι βλάβες προκλήθηκαν εξαιτίας της χορήγησης της κεταμίνης και του μηχανισμού θανάτου που ακολούθησε στο παιδί.

 Ακόμα, στις παρατηρήσεις της έκθεσης, ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι σε περίπτωση εκταφής θα ήταν σκόπιμη η λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο του συμβάντος χρόνου, χωρίς, ωστόσο, να ζητά εκταφή.


 Τέλος, στην έκθεση δόθηκε και ο ποσοτικός έλεγχος στα φάρμακα που λάμβανε το παιδί. Όλες οι ουσίες ήταν σε χαμηλά επίπεδα και εντός της θεραπευτικής αγωγής, ενώ ως ώρα θανάτου αναγράφεται 15:50 στις 29 Ιανουαρίου.

Ερωτήματα για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο της Τζωρτζίνας γεννά η πληροφορία ότι βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο φιαλίδιο με αίμα της εννιάχρονης.

 Από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων υπογράμμισε ότι αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να δώσει πληροφορίες για ουσίες που έλαβε το κορίτσι.

 «Μπορεί να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πολύ πιθανό το αίμα να έχει συντηρηθεί σωστά και άρα οι τοξικολόγοι να μπορέσουν να ερευνήσουν τυχόν νέα δεδομένα που θα προκύψουν», τόνισε ο ιατροδικαστής.

 Φυσικά δημιουργεί έντονο προβληματισμό το πώς βρέθηκε τώρα το εν λόγω φιαλίδιο και όχι εδώ και τρεις μήνες που γίνεται ενδελεχής έλεγχος για τα αίτια θανάτου του παιδιού.