Νέα επίθεση εναντίον των γιατρών που παρακολουθούσαν την αδικοχαμένη Τζωρτζίνα εξαπέλυσε η Ρούλα Πισπιρίγκου με αφορμή τον εντοπισμό του φιαλιδίου με αίμα της 9χρονης κόρης της στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, το οποίο θα υποβληθεί σε ανάλυση για να διαπιστωθεί αν στο άτυχο παιδί είχαν χορηγηθεί τοξικές ουσίες και πριν από ένα χρόνο, την Άνοιξη του 2021, όταν ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της βασανισμένης ζωής της.

Με δήλωσή της, στον Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου αφήνει και πάλι αιχμές για τους γιατρούς. «Τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν κάπου πεταμένο ένα φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας. Είναι δυνατόν; Έχουν δώσει καταθέσεις, έχουν κάνει υποτίθεται έρευνες τόσο καιρό. Αυτό και μόνο δείχνει ότι στα νοσοκομεία δεν ήξεραν τι γινόταν! Αυτό δεν είναι αμέλεια; Δεν είναι λάθος των γιατρών;» τονίζει χαρακτηριστικά.

Οι πληροφορίες για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας, δείχνουν πως βρέθηκε τυχαία μέσα στο νοσοκομείο. Είχε ληφθεί όταν η 9χρονη νοσηλευόταν εκεί πολύ πριν μεταφερθεί στην ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο. Σύμφωνα με πληροφορίες το αποθηκευμένο φιαλίδιο με το αίμα το βρήκαν σε ένα ψυγείο παιδίατροι του Νοσοκομείου.





Ακόμα παραμένει άγνωστο για ποιον λόγο δεν βρισκόταν στο μικροβιολογικό. Όταν το βρήκαν διαπίστωσαν με έκπληξη ότι στο αυτοκόλλητο ήταν γραμμένο το όνομα της μικρής και το παρέδωσαν στις Αρχές. Αν και οι υγειονομικοί πετούν τα δείγματα κάθε 7 – 10 μέρες, το συγκεκριμένο είχε παραπέσει και βρέθηκε τυχαία από τους γιατρούς.

Ειδικό όχημα κούριερ (με ψυγείο) βρέθηκε χθες το πρωί στο Καραμανάνειο και με τη συνοδεία συμβατικού οχήματος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, παρέλαβε το φυαλλίδιο και το μετέφερε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αναλυθεί στο ειδικό εργαστήριο. Σύμφωνα με το flamis.gr, το αίμα που περιέχεται στο συγκεκριμένο φιαλίδιο είχε ληφθεί από την 9χρονη στις 8 Απριλίου του 2021 λίγη ώρα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.