Μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει και ημερολογιακά το φετινό καλοκαίρι που όπως φαίνεται θα φέρει τις συνολικές απαντήσεις στο πολύκροτο θρίλερ της Πάτρας, οι συζητήσεις κι οι αναλύσεις συνεχίζονται τόσο για την πορεία της μεγάλης έρευνας, όσο και για το παρασκήνιο των όσων έγιναν τους τελευταίους μήνες.

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς, Θεόδωρος Γιάνναρος τονίζει στο Live News πως είχε μιλήσει στο παρελθόν με τον Μάνο Δασκαλάκη για να τον συλλυπηθεί, αλλά όπως μας λέει, ουδέποτε προθυμοποιήθηκε να μεσολαβήσει ώστε ο Αλέξης Κούγιας να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

 «Όλοι ξέρουν ότι αυτό είναι μια γελοιότητα γιατί καταρχάς δεν έχω τη δυνατότητα να πληρώσω κανέναν Κούγια και πλέον για ένα άτομο το οποίο έχω χαρακτηρίσει ο ίδιος ως την πρώτη ύποπτη, την κ. Πισπιρίγκου».

 Ο κ. Γιάνναρος τονίζει πως με αφορμή τον θόρυβο και τα σενάρια που αναπτύχθηκαν στοχοποιήθηκε από ορισμένους στο διαδίκτυο, χωρίς ο ίδιος να έχει την παραμικρή ιδέα.

 «Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ήταν αυτό και τα δημοσιεύματα αυτά ήταν αλητείες για έναν άνθρωπο που έχει πει μόνο την αλήθεια».

 Το όλο θέμα είχε πυροδοτήσει η δήλωση του Αλέξη Κούγια, για διοικητή νοσοκομείου που είχε βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του, επειδή όπως είχε αναφέρει ο ποινικολόγος πίστευε στην αθωότητα της 33χρονης.

 Με ανακοίνωσή της, η οικογένεια της 33χρονης ξεκαθαρίζει πως ο δικηγόρος που θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την κατηγορούμενη, είναι ο Όθων Παπαδόπουλος.

 Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι εργαστηριακές αναλύσεις στο αίμα της άτυχης Τζωρτζίνας που βρέθηκε σε ξεχασμένο φιαλίδιο μέσα στο Καραμανδάνειο της Πάτρας. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τα όσα έγιναν με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου να αναφέρουν ότι το φιαλίδιο εντοπίστηκε τυχαία όταν ένα γιατρός πήγε να καθαρίσει το ειδικό ψυγείο της παιδιατρικής.

 Από την πρώτη στιγμή η 33χρονη έχει εξαπολύσει επίθεση στους γιατρούς και αναμένεται να ζητήσει εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αίμα του παιδιού της.

 Εντός της εβδομάδας καταθέτουν Τσιόλα – Τσάκωνα, με την υπόθεση να βαίνει στο φινάλε της.