Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι νέες ζωγραφιές, αλλά και τα σημειώματα που άφησε πίσω της η μικρή Τζωρτζίνα. Συγκεκριμένα, επτά μήνες από το θάνατο της Μαλένας, η Τζωρτζίνα γεμίζει με έντονα χρώματα, χριστουγεννιάτικα σκίτσα. Όμως, με τα κίτρινα γράμματα της, αποκαλύπτουν πως για εκείνη η μικρή της αδελφή δεν έχει πεθάνει. Βρίσκεται κοντά της, δίπλα σ΄εκείνη και τη μαμά τους.

Οι σημειώσεις της Τζωρτζίνας

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που έφερε στη δημοσιότητα το Star, οι ζωγραφιές που ήδη ερευνώνται από τους ειδικούς αναμένεται να «ξεκλειδώσουν» κι άλλο την ψυχή της Τζωρτζίνας και τη σχέση με τη μητέρα της. «Μερικές λέξεις είναι επαναλαμβανόμενες και άλλες είναι πρωτόγνωρες. Θα δούμε τις ζωγραφιές που δεν είναι πολύ καλές, θα δούμε τις μη επαναναλαμβανόμενες λέξεις και θα μπορέσουμε να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα. Τα παιδιά έχουν μια μαγική ικανότητα να καταγράφουν αυτά που αισθάνονται ζωγραφίζοντας ή μιλώντας άλλα πρέπει να είμαστε σίγουροι γι’ αυτά που λέμε», δήλωσε στο Star ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας. Εκτός από την αδελφή της, η μικρή Τζωρτζίνα γράφει και ευχές στον μπαμπά της.

Screen_Shot_2022-05-29_at_22_29_02
Screen_Shot_2022-05-29_at_22_29_11

Εκτός όμως από τα νέα ευρήματα, οι ειδικοί εξετάζουν και τις αφιερώσεις, τις ζωγραφιές και τις σκέψεις που «αφήνει» στο χαρτί το μικρό αγγελούδι, όπως αυτό που έγραψε στη μαμά της, αποκαλώντας την «κακιά και εγωίστρια». Τα παραπάνω στοιχεία, αλλά και η νέα κατάθεση της ιατροδικαστή, Χριστίνα Τσάκωνα, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τον τρόπο με τον οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η Ίριδα.