Ο γνωστός προπονητής, Γιώργος Παπαναούμ βρέθηκε χθες το μεσημέρι, Τρίτη 31 Μαΐου, νεκρός μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο γυμναστήριο που διατηρούσε, επί της οδού Γαμβέττα 47, εντόπισαν τον γνωστό προπονητή απαγχονισμένο

Για την ώρα δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν πως πρόκειται για δολοφονική ενέργεια και όλα -μέχρι στιγμής- φαίνεται να δείχνουν ότι ο 50χρονος αυτοκτόνησε.

Η τελευταία ανάρτηση

Την ίδια ώρα όμως, εντύπωση έχει προκαλέσει η τελευταία ανάρτηση του γυμναστή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο 50χρονος φέρεται να «έδειχνε» διάφορα πρόσωπα και τα συνέδεε με την απόφασή του, ενώ άφηνε «αιχμές» για κυκλώματα που εκμεταλλεύονται επιχειρηματίες.

Λόγω του περιεχομένου του σημειώματος και των διαστάσεων που έλαβε η είδηση του θανάτου του, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή η υπόθεση να διερευνηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα που τον εξαπάτησε

Ο γυμναστής υποστήριξε με email που έστειλε σε γνωστούς του, ότι οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη, καθώς εξαπατήθηκε από μια γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις.

Ο αυτόχειρας υποστήριξε ότι η γυναίκα αυτή του απέσπασε περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, οδηγώντας τον στην οικονομική καταστροφή, ενώ αναφέρθηκε και σε διάφορες άλλες παρανομίες που του είχε αποκαλύψει η ίδια.
Παράλληλα, ο 50χρονος άνδρας έκανε αναφορά στο σημείωμά του, για κύκλωμα που προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών, ακόμη και φόνους, καθώς και σε κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια.
Ο 50χρονος άνδρας υποστήριξε στο email ότι έχασε όλη την περιουσία του, με το ποσό να αγγίζει τις 500.000 ευρώ, από την εν λόγω γυναίκα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, στο μήνυμά του ο αυτόχειρας περιγράφει τη συγκεκριμένη γυναίκα ενώ σημειώνει ότι την εμπιστεύτηκε τόσο που εκείνη κατάφερε να του αποσπάσει όλα του τα χρήματα. Όπως γράφει μάλιστα, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του, η συγκεκριμένη γυναίκα εξαφανίστηκε και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Ανατριχιαστικά είναι και όσα λέει για τις προτροπές της συγκεκριμένης γυναίκας στην κόρη της, προκειμένου η νεαρή κοπέλα να συμμετέχει σε διάφορα πάρτι στα οποία θα βρίσκονταν και παιδιά εύπορων οικογενειών.

Δείτε το σχετικό βίντεο