Εξελίξεις στην υπόθεση γνωστού γυμναστή της Θεσσαλονίκης, ο οποίος αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Τρίτης μέσα στο γυμναστήριό του, προκύπτουν από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, τον 50χρονο βρήκε απαγχονισμένο μια πελάτισσα του γυμναστηρίου που βρίσκεται στην οδό Γαμβέτα. Ο αυτόχειρας, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών και έμενε στην περιοχή της Τριανδρίας, φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή από ένα post που είχε ανεβάσει ο γυμναστής στο facebook, στο οποίο ανέφερε ότι θα προχωρούσε στο απονενοημένο διάβημα εξαιτίας μιας γυναίκας, η οποία τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή, καθώς του απέσπασε περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Το σημείωμα αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να παρέμβει η εισαγγελία Θεσσαλονίκης η οποία έδωσε την εντολή την υπόθεση να αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνηθούν οι αιτίες αλλά και οι συνθήκες που οδήγησαν στον απαγχονισμό τον 50χρονο.

Στο σημείωμα που άφησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το οποίο πλέον έχει κατέβει, ο 50χρονος μιλούσε για μια γυναίκα - αράχνη με την οποία ήταν ερωτευμένος.

Στο μακροσκελές σημείωμα έκανε λόγω επίσης για κυκλώματα με «δασκαλεμένα κορίτσια» τα οποία εκβίαζαν επιχειρηματίες και εκμεταλλεύονταν ακόμα και ανήλικα κορίτσια προκειμένου να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο 50χρονος ανέφερε ότι η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα ανήλικου κοριτσιού, που κατέθεσε ως μάρτυρας πριν λίγο καιρό σε μεγάλη υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο, του απέσπασε τμηματικά 400.000 και 90.000 ευρώ.




Στο κείμενο, στο οποίο εκφράζεται ερωτική απογοήτευση, ο γυμναστής ζητάει συγγνώμη και από τον πνευματικό του για την πράξη του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο κείμενο του e-mail συνοδεύεται από ροζ βίντεο το οποίο αναζητά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρέπει να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.



Η μαρτυρία του γείτονα

Λίγη ώρα πριν ο 50χρονος βάλει τέλος στη ζωή του τον είχε δει ένας γείτονάς του να φτάνει στο γυμναστήριο του και να είναι έντονα προβληματισμένος.

«Πίσω από το μαγαζί υπάρχει ένα πάρκινγκ όπου άφηνε τη μηχανή του. Χθες προς το μεσημέρι, ήμουν στο παράθυρο και τον είδα κάποια στιγμή που μπήκε στο πάρκινγκ. Αφού άφησε τη μηχανή του μου έκανε εντύπωση ο τρόπος του βαδίσματος του. Ένας άνθρωπός τόσο γυμνασμένος, πήγαινε σαν γέρος. Περπατούσε σιγά – σιγά και σκυφτός. Έδειχνε ότι κάτι τον απασχολεί» ανέφερε μιλώντας στο newsit.gr.