Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 50χρονου αυτόχειρα γυμναστή, με τους φίλους του να «καταγγέλλουν» πως είχαν ειδοποιήσει τις αρχές δύο φορές τις τελευταίες 15 ημέρες, καθώς ο άνδρας είχε αναφέρει πως σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του makthes, ο 50χρονος πριν περίπου 15 ημέρες είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και έτσι, οι αρχές επικοινώνησανμε τον άνδρα και τους οικείους του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γυμναστής αλλά και οι συγγενείς του είχαν πει πως δεν χρειάζονται την συνδρομή της αστυνομίας τη δεδομένη στιγμή.

Μία ημέρα πριν αυτοκτονήσει, ο ίδιος είχε μιλήσει σε μία στενή του φίλη όπου και μοιράστηκε αυτές τις σκέψεις. Μεταξύ άλλων, ήταν και η σκέψη να βάλει τέλος στη ζωή του. Τα όσα ανέφερε τις δημιούργησαν έντονες ανησυχίες, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας, ωστόσο για ακόμα μια φορά ο 50χρονος και οικείοι του ανέφεραν ότι το είπε εν τη ρύμη του λόγου και πως δεν επιθυμούσαν κάτι.

Βέβαια, στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας κατέθεσε τη Δευτέρα και η πρώην γυναίκα του 50χρονου που κατάγεται από τις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αν και ήταν χωρισμένοι διατηρούσαν καλές σχέσεις και η πρώην γυναίκα του γνώριζε όλα όσα του έχουν συμβεί. Υπογράμμισε στις αρχές τα οικονομικά προβλήματα που του είχαν προκύψει αλλά μίλησε και για την γυναίκα που καταγγέλει στο σημείωμα του ο 50χρονος.

Οι Αρχές είχαν συμβουλέψει την πρώην σύντροφό του να τους ειδοποιήσει άμεσα αν αναφέρει ξανά πως σκέφεται την αυτοκτονία, ωστόσο, μια ημέρα μετά ο 50χρονος έκανε πράξη αυτό που φαίνεται ότι σχεδίαζε το τελευταίο διάστημα.