Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας από την άγρια δολοφονία της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου από τον ίδιο της τον γιο, με τον 46χρονο να ομολογεί στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη μητέρα του.

Όταν ο δράστης ρωτήθηκε γιατί σκότωσε τη μητέρα του, απάντησε: «Δεν με άφηνε να βγαίνω έξω, δεν με άφηνε να μιλάω».

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί από τη σκηνή της άγριας δολοφονίας της 73χρονης ηθοποιού, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος και με μια σακούλα στο κεφάλι, είναι ότι η Μαρία Μπονίκου πάλεψε για ζωή της, καθώς εντοπίστηκε με σκισμένα ρούχα.


Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε, αφού αρχικά ο 46χρονος δράστης εντοπίστηκε εκτός εαυτού το βράδυ της Παρασκευής, να φωνάζει δυνατά και να είναι σε έξαλλη κατάσταση, με συγγενείς του να ενημερώνονται για το περιστατικό και να προσπαθούν να ενημερώσουν τη μητέρα του.

Όταν, όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατόν, συγγενής της ηθοποιού αποφάσισε να μεταβεί στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει, γιατί δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα και γιατί δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

Τότε ήταν που βρήκε την άτυχη 73χρονη μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Η ηθοποιός ήταν ήδη νεκρή και έφερε δύο τραύματα στο λαιμό, ενώ το κεφάλι της ήταν τυλιγμένο με μία σακούλα.

Έντρομη η συγγενής της ειδοποίησε την Αστυνομία άνδρες της Αστυνομίας, που βρήκαν τα δύο διαφορετικά μαχαίρια, με τα οποία ο 46χρονος δολοφόνησε την 73χρονη μητέρα του.

Ο 46χρονος γιος της Μαρίας Μπονίκου αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ με εντολή Εισαγγελέα υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 46χρονος δράστης ζούσε στο σπίτι στο οποίο έγινε η δολοφονία στην Αίγινα με τη μητέρα του τα τελευταία 7 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απολογία του 46χρονου δράστη για τη δολοφονία της γνωστής ηθοποιού , αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.