Συνεχίζεται το θρίλερ με την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα, καθώς την Τετάρτη έγινε γνωστό, όπως μετέδωσε ο Alpha, πως δεσμεύτηκαν οι περιουσίες της συζύγου του, Μαρίας Καρρά, και δύο συνεργατών του.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο συνεργατών του, που φέρεται να δεσμεύτηκε και η δική του περιουσία, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha και είπε: «Δεν γνωρίζω τίποτα για δέσμευση περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν έχω καθόλου περιουσία, είμαι συνταξιούχος. Το μόνο που έχω είναι η σύνταξή μου, δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε μαντήλι να κλάψω».

«Ήμουν διευθύνων σύμβουλος στις επιχειρήσεις του και είχα καταδικαστεί σε 8 χρόνια»

Όσο για την επαγγελματική σχέση του με τον Γιώργο Τράγκα, είπε: «Είχα συνεργαστεί με τον Γιώργο Τράγκα κατά το παρελθόν. Ήμουν διευθύνων σύμβουλος στις επιχειρήσεις του. Μάλιστα, είχα καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης, επειδή αυτές οι επιχειρήσεις είχαν πτωχεύσει για χρέη στο δημόσιο. Δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετέχω σε διοικητικά συμβούλια και τέτοια. Εκείνος με πίεζε για να μπορέσει να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια. Μπλεχτήκαμε και την πατήσαμε γιατί ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι. Πρέπει να είμαι και ο μόνος που έχει καταδικαστεί από τις επιχειρήσεις Τράγκα».

«Όσοι συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Τράγκα, δεν γνωρίζαμε ότι έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη περιουσία. Γνωρίζω ότι είχε πάρει αρκετά χρήματα από τις αγοραπωλησίες καναλιών στις οποίες συμμετείχε, αλλά και από τις μετεγγραφές που έκανε στα ραδιόφωνα», πρόσθεσε για να καταλήξει στο ότι: «Σε καμία περίπτωση, δεν γνώριζα ότι είχε έναν τέτοιο πακτωλό χρημάτων».