Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
anagnostopoulos
Ελλάδα

Ο πατέρας της Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο: «Πρέπει να υποφέρει κάποια χρόνια πριν ''χτυπηθεί''» - Τι αποκαλύπτει για την μικρή Λυδία

Τι είπε για τη Λυδία

O πατέρας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς , του θύματος του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σχολίασε τους ισχυρισμούς του 34χρονου σε σχέση με το ότι φοβάται για τη ζωή του μέσα στη φυλακή.

«Φαίνεται ότι δεν είναι ικανοποιημένος στις νέες φυλακές και θέλει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, όπου θα νιώθει πιο ασφαλής. Πιστεύει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα, ίσως και περισσότερα συμβόλαια θανάτου σε βάρος του. Εκτιμώ ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν πριν σκοτώσει την κόρη μου, είναι πρόθυμοι να τον κάνουν να σωπάσει, στην περίπτωση που προσπαθήσει να κάνει κάποιου είδους συμφωνία. Η δική μου αίσθηση είναι ότι πρέπει να υποφέρει κάποια χρόνια πριν “χτυπηθεί” και θα πρέπει να γίνει αργά», είπε ο πατέρας, στη Daily Mail.

Ο Αναγνωστόπουλος φέρεται να μοιράζεται το κελί του με έναν βαρυποινίτη και ο ίδιος καθώς και ο δικηγόρος του εκφράζουν ανησυχίες για τη σωματική του ακεραιότητα.

Τι είπε για τη Λυδία

Ο Ντέιβιντ Κράουτς και η Σούζαν, μητέρα της άτυχης Καρολάιν πλέον έχουν την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας, η οποία ζει μαζί τους στην Αλόννησο, και πρόσθεσε: «Τριγυρνάει στο σπίτι, ενώ την κυνηγάει από πίσω η υπηρέτρια και φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια σχέση μεγάλης και μικρής αδελφής. Είναι πολύ υπέροχο να το παρακολουθείς. Είμαι αιώνια λυπημένος που η αγαπημένη μου Καρολάιν δεν είναι εδώ για να το απολαύσει. Είναι ένας από τους λόγους που θα φροντίσω ο Μπάμπης να μην ξαναδεί την κόρη του».

«Αναρωτιέμαι αν κάποιος του το έχει κοινοποιήσει και αν γνωρίζει ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία αλλαγής του ονόματος της μικρής σε αυτό της μητέρας της. Θα με ενδιέφερε να μάθω την αντίδρασή του», τονίζει ο Ντέιβιντ Κράουτς.