Αυτοδιοίκηση εν δράσει
Αυτοδιοίκηση εν δράσει Περικλής Καπετανόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
pispirigkou_daskalakis_patra
Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: «Η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου παιδί και η Μαλένα της Ρούλας»

Το πόρισμα της ψυχολόγου για το Μάνο Δασκαλάκη

Αίσθηση προκαλούν τα όσα διαπίστωσε η ψυχολόγος που διορίστηκε από την ανακρίτρια, για να σκιαγραφήσει το ψυχολογικό προφίλ του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είπε στην ψυχολόγο για τα παιδιά του ότι «η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου παιδί και η Μαλένα της Ρούλας», τονίζοντας ότι για τον λόγο αυτό η πρώην σύζυγός του δεν θα μπορούσε να έχει σκοτώσει τη δεύτερη κόρη τους.

Το πόρισμα της ψυχολόγου

Στο πόρισμά της για τον Μάνο Δασκαλάκη, η ψυχολόγος τονίζει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης «φάνηκε να είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος. Είχε, τόσο στη διάρκεια των συναντήσεών μας, όσο και γενικότερα, μια συγκαταβατική στάση. Ήταν φανερό ένα πρωταρχικό ενδιαφέρον να μην εμπλακεί ο ίδιος σε ότι γίνεται με την πρώην σύζυγό του. Φάνηκε να τον ενδιαφέρει η εικόνα του σε εμένα».

Συμπλήρωσε ότι «μοιάζει να μην επιμένει ιδιαίτερα όταν δεν παίρνει αυτό που αναμένει, όχι τόσο γιατί αποδέχεται το να μην παίρνει αυτό που επιθυμεί, όσο γιατί μοιάζει να επενδύει και να αποεπενδύει πολύ γρήγορα από τις σκέψεις του, τις επιθυμίες του και τις σχέσεις με τους άλλους, ακόμα και με σημαντικούς άλλους, όπως τα παιδιά του».

Ο Μάνος Δασκαλάκης «περιέγραψε τη ζωή της οικογένειάς του, με τρία παιδιά που έφυγαν από τη ζωή, με ένα απρόσφορο συναίσθημα. Φαίνεται να κάνει μια προσπάθεια καταστολής των συναισθημάτων του. Υπάρχει απουσία συναισθήματος, ενοχής και ανάμνησης», σύμφωνα με την ψυχολόγο.