Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ για έναν από τους δύο αγνοούμενους τουρίστες από τη Βόρεια Μακεδονία, που αγνοούνταν από χθες στη θαλάσσια περιοχή στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Ο 30χρονος από τη Βόρεια Μακεδονία, που παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα, εντοπίστηκε ζωντανός λίγο πριν τις 12:30 από φορτηγό πλοίο σημαίας Γιβραλτάρ στη Νέα Σκιώνη.

Όπως ανέφερε στο Thestival μέλος ομάδας εθελοντών διασωστών ο 30χρονος εντοπίστηκε από το Λιμενικό.




Οι έρευνες του Λιμενικού συνεχίζονται και για τον εντοπισμό του δεύτερου νεαρού, 28 ετών, επίσης από τη Βόρεια Μακεδονία.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη των δύο νεαρών χάθηκαν το Σάββατο όταν παρασύρθηκαν από θαλάσσιο ρεύμα την ώρα που κολυμπούσαν στο Ποσείδι Χαλκιδικής μετά από ένα πάρτι γενεθλίων στην περιοχή.

Μαζί τους ήταν και ένας 25χρονος φίλος τους, ο οποίος όμως κατάφερε να διασωθεί από το Λιμενικό Σώμα, που ξεκίνησε άμεσα μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.



«Ξαφνικά χάθηκαν από τα μάτια μας»

«Ξαφνικά χάθηκαν από τα μάτια μας», ανέφεραν άνθρωποι που ήταν στην ίδια παραλία.

Για τον εντοπισμό τους επιχειρούν ελικόπτερα, 3 σκάφη του λιμενικού και διάφορα παραπλέοντα πλοία ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη.

Πρόκειται για ένα επικίνδυνο σημείο με θαλάσσια ρεύματα στο οποίο βούτηξαν οι νεαροί, όπως δήλωσε η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά στο ThessToday.gr. «Ακόμη και οι ντόπιοι αποφεύγουν να κολυμπούν επειδή γνωρίζουν την επικινδυνότητά του, ενώ πολλοί τουρίστες πηγαίνουν», είπε χαρακτηριστικά.