Υποψίες ενός ψεύτικου #MeToo, αυτήν τη φορά στο χώρο του τραγουδιού, αναστατώνουν την ελληνική showbiz τις τελευταίες ημέρες. Θύμα φέρεται να είναι κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής για τον οποίο οι πάντες γνωρίζουν πως είναι ομοφυλόφιλος, ωστόσο ο ίδιος ποτέ δεν έχει μιλήσει για την προσωπική του ζωή.

Διαδικτυακά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο τραγουδιστής είχε σχέση με μουσικό από την ορχήστρα του. Κάποια στιγμή η σχέση αυτή τελείωσε, όμως ο μουσικός επικοινώνησε με τον τραγουδιστή και τον ενημέρωσε πως σκοπεύει να προχωρήσει σε καταγγελία για βιασμό, ενώ άφησε να εννοηθεί πως έχει και οπτικοακουστικό υλικό το οποίο αποδεικνύει την εν λόγω αξιόποινη πράξη. Μάλιστα, λέγεται ότι του ανέφερε πως με τις διαστάσεις που έχει πάρει το #MeToo κάτι τέτοιο θα του καταστρέψει την καριέρα. Ο μουσικός ζήτησε από τον τραγουδιστή να πουν από κοντά, ώστε να βρουν μια λύση... Και η λύση ήταν να δώσει ο τραγουδιστής στον μουσικό το ποσό των 25.000 ευρώ, ώστε να ξεχάσει τον... βιασμό και να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα, η συνάντησή τους έγινε – και μάλιστα μέσα σε αυτοκίνητο. Εκεί ο τραγουδιστής έδωσε στον μουσικό το χρηματικό ποσό ύψους 25.000 ευρώ που του ζήτησε, προκειμένου το θέμα να τελειώσει εκεί. Όμως, δεν τελείωσε...

Πριν από λίγες μέρες ο μουσικός επικοινώνησε και πάλι με τον τραγουδιστή ζητώντας του αυτήν τη φορά το ποσό των 50.000 ευρώ, προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Ο τραγουδιστής τότε κατάλαβε ότι η ιστορία αυτή θα έχει και συνέχεια, με τον ίδιο να πέφτει ανά τακτά χρονικά διαστήματα θύμα εκβιασμού του πρώην εραστή του.

Έτσι, πήρε την απόφαση και επικοινώνησε με φίλο του αστυνομικό, αλλά και με γνωστό  δικηγορικό γραφείο, προκειμένου να τον συμβουλεύσουν πώς να χειριστεί την υπόθεση. Από την πλευρά του, και ο μουσικός όμως φέρεται να έχει επικοινωνήσει με γνωστό δικηγόρο παραδίδοντάς του το οπτικοακουστικό υλικό που είχε στα χέρια του.

Το όνομα του τραγουδιστή ακούγεται συνέχεια τα τελευταία 24ωρα από στόμα σε στόμα στους κύκλους της showbiz. Κάποιοι λένε ότι το θέμα θα τελειώσει εδώ, αφού δεν συμφέρει κανέναν να πάρει διαστάσεις και να βγουν ονόματα και βίντεο από τις προσωπικές στιγμές τους στη φόρα.

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τραγουδιστής δεν είναι διατεθειμένος να αδειάζει κάθε τρεις και λίγο τον τραπεζικό λογαριασμό του, γι’ αυτό και σκέφτεται σοβαρά να τον καταγγείλει για εκβιασμό και να προλάβει και ενδεχόμενη διακίνηση του καυτού βίντεο. Προς το παρόν όμως περιμένει να δει την αντίδραση της άλλης πλευράς, που τον απειλεί με μήνυση για βιασμό.

 Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 11 Ιουλίου 2022