Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
KOUKAS
Ελλάδα

Κωνσταντίνος Κουκάς: Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Ποια θέματα συζητήθηκαν

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρη Οικονόμου και με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, είχε ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κούκας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στο νησί ενόψει της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, ενώ αναγνωρίστηκε η σημασία της ακόμα μεγαλύτερης ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στο νησί και αποφασίσθηκε η αποστολή επιπλέον κλιμακίων τις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μυκόνου δεσμεύτηκε να διασφαλίσει τη στέγαση των επιπλέον αστυνομικών και βεβαίως να συνεχίσει τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Μυκόνου

«Η τουριστική περίοδος εξελίσσεται ιδιαίτερα θετικά για το νησί μας, κάτι που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ανάγκη της εμπέδωσης κλίματος ασφάλειας.

Στη σημερινή συνάντηση έγινε απολύτως κατανοητή αυτή η ανάγκη, όπως και η σημασία της για τη διεθνή εικόνα της χώρας, κάτι που θα συνοδευτεί από άμεσες ενέργειες και την άφιξη περισσότερων κλιμακίων για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο νησί.

Με την ευκαιρία αυτή προσκάλεσα τους συνομιλητές μου να επισκεφθούν το νησί και τους ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον τους, ανανεώνοντας τη δέσμευσή μου για ουσιαστική στήριξη του έργου της Υποδιεύθυνσης της ΕΛ.ΑΣ. στη Μύκονο.»