Πανικό σκόρπισε στους δρόμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης ένας 43χρονος οδηγός από την Γεωργία, όταν μεθυσμένους οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού και για αρκετά χιλιόμετρα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 12, όταν διερχόμενοι οδηγοί είδαν έντρομοι ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας suzuki να κινείται ανάποδα στην Εθνική Οδό Μουδανίων - Θεσσαλονίκης, ενώ μερικά λεπτά αργότερα συνέχισε να οδηγάει επικίνδυνα στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας για την είσοδο πόλης.

 Άμεσα περιπολικό της Τροχαίας Θερμής που τον εντόπισε του έκανε σήμα προκειμένου σταματήσει για έλεγχο, όμως ο οδηγός δεν συμμορφώνονταν και συνέχιζε την πορεία του. Μάλιστα, όση ώρα το περιπολικό ήταν με αναμμένο φάρο πίσω από το όχημα, ο οδηγός έδειχνε εμφανέστατα να μην αντιλαμβάνεται τι γίνεται και συνέχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς και «οκτάρια».

 Στόχος των αστυνομικών ήταν να σταματήσουν τον μεθυσμένο οδηγό πριν μπει με το αυτοκίνητό του στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και προκαλέσει κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

 Με εντολή του Κέντρου, περιπολικά κινήθηκαν προς την αερογέφυρα της Βούλγαρη και έστησαν μπλόκο καταφέρνοντας να ακινητοποιήσουν με ασφάλεια το αυτοκίνητο που κινείτο επικίνδυνα. Οι αστυνομικοί είχαν λάβει εντολές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπήρχε ο κίνδυνος ο μεθυσμένος οδηγός να προσκρούσει στα περιπολικά, ενώ ήταν σε ετοιμότητα να διακόψουν για λόγους ασφαλείας την κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων, σε περίπτωση που κρίνονταν απαραίτητο.

Ο πρωταγωνιστής του περιστατικού, το οποίο θα μπορούσε να είχε πολύ άσχημη κατάληξη αν οι αστυνομικοί δεν ενεργούσαν με ψυχραιμία και αποτελεσματικά για να τον σταματήσουν, ήταν ένας 43χρονος γεννημένος στην Γεωργία ο οποίος "τερμάτισε" το αλκοολόμετρο της αστυνομίας. Εις βάρος του βεβαιώθηκαν δύο διοικητικά πρόστιμα, για επικίνδυνους ελιγμούς και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός δεν είχε μαζί του την άδεια ικανότητα οδήγησης.