Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, αφού απολογήθηκαν, οι δύο κατηγορούμενοι για την αρπαγή βρέφους οκτώ μηνών από το Αιγάλεω.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες, ένας 30χρονος και ένας 33χρονος είχαν εντοπιστεί την περασμένη Δευτέρα στο σταθμό του Μετρό του Αιγάλεω από τη δημοτική αστυνομία, έχοντας μαζί τους το μωρό.

Αρχικά, υποστήριξαν ότι το βρέφος τους το έδωσε η μητέρα του για να το βγάλουν βόλτα, καθώς είναι στενοί φίλοι της.

Οι εξηγήσεις τους θεωρήθηκαν ύποπτες και έτσι οδηγήθηκαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Ενώπιον των αστυνομικών, οι δύο άνδρες φέρεται να είπαν ότι η ίδια η μητέρα του μωρού τους το είχε δώσει, προκειμένου να το πουλήσουν έναντι 50 χιλιάδων ευρώ κι έτσι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για αρπαγή κατά συναυτουργία και συνελήφθησαν.

Στις απολογίες τους ενώπιον των δικαστικών αρχών οι δύο κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν ότι άρπαξαν το βρέφος και επέμειναν στην αρχική υπερασπιστική γραμμή, ότι δηλαδή με τη συναίνεση της μητέρας πήγαιναν βόλτα το μωράκι.

Επιπλέον, υποστήριξαν ότι ουδέποτε είπαν στους αστυνομικούς τα περί αγοραπωλησίας του βρέφους και πως δεν υπάρχει τέτοια κατάθεση στη δικογραφία, ενώ και η μητέρα αρνείται ότι ήθελε να δώσει το μωρό με αντάλλαγμα τα χρήματα.

Τελικά, οι δύο κατηγορούμενοι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.