Mετανιωμένη εμφανίστηκε σε δηλώσεις της η 75χρονη γυναίκα από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, που πέταξε το μεταλλικό της μπαστούνι σε σκύλο που καθόταν στο πεζοδρόμιο. 

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Η ηλικιωμένη, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το βίντεο που κυκλοφόρησε αλλά και τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, δήλωσε μετανιωμένη, μιλώντας στον ALPHA και πως δεν ήθελε να το χτυπήσει, παρά μόνο να το τρομάξει για να ανοίξει ο δρόμος.

Η 75χρονη κάτοικος Χρυσαυγής, του δήμου Λαγκαδά, εμφανίστηκε μετανιωμένη για την πράξη της, λέγοντας πως: «Το είδα που ήταν ξαπλωμένο, νόμιζα πως ήταν ξύπνιο και δεν έφευγε. Δεν ήθελα να το χτυπήσω, τι μου έκανε το ζώο για να το χτυπήσω; Ήθελα μόνο να το τρομάξω για να φύγει και να μπορώ να περπατήσω».

Η 75χρονη ισχυρίστηκε πως στο παρελθόν είχε δεχθεί επίθεση από σκύλο και αυτό την έχει κάνει πιο προσεκτική απέναντι στα αδέσποτα. «Ο φόβος με έκανε να ρίξω το μπαστούνι στο σκυλί, για να μπορέσω να περπατήσω χωρίς να με δαγκώσει».

Την μέρα που διαδραματίστηκε το περιστατικό, η γυναίκα υποστηρίζει πως «δεν κατάλαβα πως κοιμόταν, δεν βλέπω καλά και δεν ακούω. Έχω προβλήματα υγείας, έχω αστάθεια, δεν μπορώ να περπατήσω καλά. Γυρίζω το κεφάλι μου, χάνω των βηματισμό μου και πέφτω. Μόνο το πεζοδρόμιο έχω για να με βοηθάει».