Προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στον ανακριτή, κρίθηκε ο 34χρονος πρώην παίκτης reality Βασίλης Γοργολίτσας, που εισέβαλε με αυτοκίνητο στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι στο αμάξι του κατηγορούμενου 34χρονου βρέθηκαν και ναρκωτικά, ενώ ο ίδιος παραδέχθηκε ότι κάνει εδώ και χρόνια χρήση.

O κατηγορούμενος θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού λόγω της κατάστασης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, πατέρας δύο μικρών παιδιών, δήλωσε εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες, μετανιωμένος για τις πράξεις του ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων.

Πού βρήκε τα εκατομμύρια;

Σημειώνεται πως ο ίδιος τις περισσότερες ώρες φαίνεται να βρίσκεται σε σύγχυση και άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο σε μια στιγμή διαύγειας φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι τα χρήματα προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με το απολογητικό υπόμνημα που επικαλείται το protothema.gr ο 34χρονος δηλώνει «θύμα» των ναρκωτικών ουσιών.

Ξεκίνησε δίνοντας το ιστορικό του, δηλώνοντας «πολυτοξικομανής» που αδυνατούσε να ξεπεράσει την έξη του για τις ουσίες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα πολυτοξικομανής, δίχως να έχω την ικανότητα να αποβάλλω την έξη των ναρκωτικών ουσιών από μόνος μου.