Την απόπειρα ενός ληστή να παραβιάσει ένα αυτοκίνητο νωρίς το βράδυ της περασμένης Τετάρτης εμπόδισε ένας χρήστης του TikTok, ο οποίος όχι μόνο κατέγραψε τον δράστη, αλλά και τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή.

Το περιστατικό συνέβη στις 17/8 έξω από τη Βαρβάκειο αγορά στις 21.30, με τον επίδοξο διαρρήκτη να βάζει στο μάτι ένα σταθμευμένο Ι.Χ εκμεταλλευόμενος το ερημωμένο λόγω του Αυγούστου αστικό τοπίο.

Ο ίδιος είχε σταθεί στη μπροστινή πόρτα του οχήματος από την αριστερή πλευρά και «πάλευε» να την ανοίξει με τον λοστό όταν ο οδηγός ενός άλλου Ι.Χ που πλησίασε προς το σημείο, σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να τον βιντεοσκοπεί.

Μάλιστα ο οδηγός, σε αντίθεση με άλλους, έκοψε ταχύτητα και σταμάτησε δίπλα στον διαρρήκτη αναγκάζοντας τον να εγκαταλείψει την προσπάθεια του και να τραπεί σε φυγή, υπό τις απειλές του οδηγού ότι έχει καλέσει ήδη την αστυνομία.
@soulgiannis #thief #carthief #rober #dashcam #athens #athensgreece🇬🇷 #fiat #fiatpanda #fail #failed #70mai #onroad ♬ Song Oh no oh no oh no no no - Hip Hop