Ιδιαίτερα σκληροί είναι οι χαρακτηρισμοί που αποδίδει στην πρόταση του ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης, προς τη Ρούλα Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, για την οποία κατηγορείται.

Ειδικότερα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τι αναφέρεται για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και για την κεταμίνη, με την οποία δολοφονήθηκε το κορίτσι.

Ήθελε να τον εκδικηθεί γιατί την εγκατέλειψε είχε κτητική εμμονή μαζί του. Με λίγα λόγια όλα έγιναν για τον Μάνο Δασκαλάκη, που ζητούσε να χωρίσει από την Ρούλα Πισπιρίγκου, αναφέρει ο εισαγγελικός λειτουργός στην πρότασή του.


Η εισαγγελική πρόταση για Πισπιρίγκου αναλυτικά

«Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με το σύζυγό της και τη διαφαινόμενη οριστική απώλεια του την ώθησε στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της Τζωρτζίνας ως μέσο εκδίκησης του Δασκαλάκη ενόψει και της ιδιαίτερης αδυναμίας που έτρεφε για το παιδί. Διαρκώς τελούσε σε κατασταση αντιζηλίας, ασχολούνταν μονίμως με αυτόν και τις προηγούμενες σχέσεις του η σκέψη της δε επικεντρωνόνταν γύρω από το πρόσωπό του και φοβόταν μήπως την εγκαταλείψει», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην πρόταση του εισαγγελέα.

Οι 37 σελίδες είναι σκληρές για την κατηγορουμένη. Η διακομιδή του παιδιού στην Αθήνα της έδωσε την ευκαιρία για να υλοποιήσει το σχέδιο της.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό που μελέτησε τον φάκελο της δικογραφίας, δεν μπορούσε να δράσει στη ΜΕΘ στην Πάτρα αλλά ούτε και στο σπίτι, εξαιτίας του θανάτου της Ίριδας. Θα ήταν εξαρχής ύποπτη. Για να μην κινήσει υποψίες επέλεξε την κεταμίνη, την οποία προμηθεύτηκε από άγνωστο διακινητή.

«Εμφανίζει ιδέες μεγαλείου, συνδεόμενες με την δημοσιότητα. Βρίσκεται σε διαρκή διαπραγμάτευση αλήθειας και ψέματος, στερείται γνήσιου συναισθήματος και αντιλαμβάνεται τα παιδιά ως μία ναρκισσιστική προέκταση του εαυτού της.