Σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους διεξάγεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη κατά τη σημερινή δεύτερη ημέρα της κατάθεσης του Σπύρου Μπιμπίλα.

Αφορμή στάθηκε η χθεσινή αναφορά του προέδρου του ΣΕΗ ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη του είχε εκμυστηρευτεί ότι εκείνος είχε σχέση με φίλη του γιου του, την οποία διαψεύδει η πλευρά του ηθοποιού, η ένταση χτύπησε «κόκκινο» στη δικαστική αίθουσα.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Σας διαψεύδει η κα Νινου!

Σπύρος Μπιμπιλας: Τη διαψεύδω κι εγώ την κα Νινου!

Αμέσως ο γιος του, Πέτρου Φιλιππιδη Δημήτρης σηκώθηκε όρθιος, ενώ η Ελπίδα Νίνου φώναξε: «Σας παρακαλώ πολύ θέλω να μιλήσω ένα λεπτό», με την πρόεδρο να μη της δίνει το λόγο και να διακόπτει.



Ταυτόχρονα ακούστηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που βρισκόταν στο ακροατήριο να τονίζει: «Και για εμάς λέτε πράγματα αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!».

Οι τόνοι συνέχισαν να ανεβαίνουν με τον Σπύρο Μπιμπίλα απευθυνόμενος στην Ελπίδα Νίνου να της λέει «ντροπή σου» και εκείνη να του ανταπαντά ενώ μετά τη διακοπή φίλοι από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη φώναζαν στον Σπύρο Μπιμπιλα «Φίδι! Φίδι! Εσυ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!», με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να απαντά: «Ντροπη! Ντροπη! Και τι να κάνουμε να πούμε ψέματα;!».