Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
astynomia
Ελλάδα

Ηλιούπολη: «Τσαντάκιας» έκλεψε ζευγάρι που ερωτοτροπούσε - Πώς έλαβε χώρα το γεγονός

Το εν λόγω συμβάν σημειώθηκε στις 00.20 της Κυριακής 2 Οκτωβρίου, με κεντρικά προσωπα μια 25χρονη φοιτήτρια, τον σύντροφο της και τον «ματάκια - τσαντάκια»

Τρόμος για ζευγάρι στην Ηλιουπολη από ηδονοβλεψία τσαντάκια.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο άνδρας », αφου παρακολούθησε τα θύματά του, να ερωτοτροπούν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου στη συνέχεια άπλωσε το χέρι απο το μισάνοικτο παράθυρο, άρπαξε την τσάντα της γυναίκας και έξαφανίστηκε στο σκοτάδι.

Το εν λόγω συμβάν σημειώθηκε στις 00.20 της Κυριακής 2 Οκτωβρίου, με κεντρικά προσωπα μια 25χρονη φοιτήτρια, τον σύντροφο της και τον «ματάκια - τσαντάκια». Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν τα θύματα στην Αστυνομία, βρίσκοταν στο όχημα Opel Astra, στο πάρκινγκ του γηπέδου «Διάνα» στο τέλος της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου, στην Ηλιούπολη. Ο οδηγος είχε τραβήξει χειρόφρενο και το ζευγάρι βρισκόταν στα πίσω καθίσματα και ερωτοτροπούσε. Μάλιστα, λόγω υψηλών θερμοκρασιών, είχαν αφησει τα παράθυρα μισανοικτα ετσι ωστε να υπάρχει ορατότητα. Αυτό ήταν και το λάθος τους.

Ο ηδονοβλεψίας, που όπως φαίνεται παρακολουθουσε το σκηνικό, όταν είδε οτι το ζευγάρι είχε στραμμένη την προσοχή του αλλού, πλησίασε το opel astra, «γλίστρησε» το χέρι του απο το μισάνοικτο παράθυρο και χωρίς τα θύματα να καταφέρουν να συγκρατήσουν τα πλήρη χαρακτηριστικά του απο θολωμένο τζάμι, άρπαξε την τσάντα της κοπέλας που περιείχε την ταυτοτητα της, το δίπλωμα, το φοιτητικό πάσο, προσωπικά αντικείμενα και 60 ευρώ σε μετρητά και …έγινε κάπνός. Η κοπέλα και ο φίλος της κατηγγειλαν το συμβάν στο Τμήμα της Ηλιούπολης και έδωσαν στους αστυνομικούς οσα στοιχεία κατάφεραν να συγκρατήσουν σε μια προσπάθεια οι αρχές να τον εντοπίσουν και να τον «βάλουν στο χέρι» πριν ξαναχτυπήσει.