Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς μετά την προφυλάκιση των δύο κατηγορούμενων για τον βιασμό της 12χρονης, συνελήφθη και η μητέρας.

Οι δύο κατηγορούμενοι ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους και οδηγήθηκαν στο γραφείο του εισαγγελέα. Οι ίδιοι παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη αλλά αρνήθηκαν τον βιασμό, ενώ για τις υπόλοιπες βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, άσκησαν το δικαίωμα της σιωπής.

 Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος, σημείωσε πως:

 «Ο μόνος λόγος (σ.σ. που δε μίλησαν) είναι για να δουν αν θα βρεθούν και νέα στοιχεία. Προφανώς οι κατηγορούμενοι γνωρίζουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν νέες αποκαλύψεις, νέα στοιχεία στη δικογραφία. Θέλουν να κερδίσουν χρόνο για να δουν μέχρι να ολοκληρωθεί η ερευνά τι στοιχεία θα υπάρξουν».

 Ο κ. Λύτρας επισήμανε ότι θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις.

 «Όλο αυτό προκαλεί αηδία για όλη την κοινωνία, η σαπίλα βρίσκεται δίπλα μας, έχει αρρωστήσει η κοινωνία».

 Όπως είπε ο ίδιος, όσοι ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο και βίασαν τη 12χρονη θα διωχθούν για κακουργηματική πράξη που επιφέρει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

 Όσο για τους υπόλοιπους 213 που συνομίλησαν με τον 53χρονο:

 «Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν είναι εύκολο να ποινικοποιηθεί, δεν είναι εύκολο να ασκηθεί ποινική δίωξη. Δεν τιμωρείται η σκέψη».