Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
kolonos_viastes_elas
Ελλάδα

Κολωνός: Αμίλητοι και προκλητικοί οι δύο κατηγορούμενοι στον Ανακριτή - 500 σελίδες με φρικιαστικούς διάλογους έχει η ΕΛΑΣ

Με διεστραμμένη ψυχραιμία περιέγραψαν με λίγες λέξεις την απόλυτη φρίκη που βίωσε το κορίτσι από τον Κολωνό

Επικαλέστηκαν το δικαίωμα της σιωπής και αρνήθηκαν να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση της ανακρίτριας. Ακολούθησαν και οι δύο την ίδια τακτική.

Με αδιανόητα προκλητικό τρόπο μίλησαν για τις σεξουαλικές επαφές τους με ένα παιδί μόλις 12 ετών. Δίχως ίχνος μεταμέλειας, δίχως ντροπή. Με διεστραμμένη ψυχραιμία περιέγραψαν με λίγες λέξεις την απόλυτη φρίκη που βίωσε το κορίτσι από τον Κολωνό.

Ο Ηλίας Μίχος ανέφερε: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά με την 12χρονη αρκετές φορές. Δεν την βίασα. Οι επαφές μας γίνονταν με τη θέλησή της. Δεν την πλήρωνα».

Όχι μόνο παραδέχθηκε ότι είχε μαζί της σεξουαλικές επαφές, αλλά είχε το θράσος να πει ότι έγινε με την συναίνεση του παιδιού.

Ο Ιωάννης Σοφιανίδης είπε: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά με την ανήλικη πολλές φορές. Κάθε φορά της έδινα 50 με 70 ευρώ. Τα έδινα στην ίδια και όχι στον Ηλία, τον συγκατηγορούμενό μου».

Ο Ιωάννης Σοφιανίδης είναι 42 ετών. Πατέρας τριών κοριτσιών, το μικρότερο 12 ετών. Όσο και το παιδί που είπε στην ανακρίτρια ότι πολλές φορές είχε συνευρεθεί σεξουαλικά. Θέλησε μάλιστα να βγάλει λάδι και τον άνθρωπο που του έκλεινε τα ραντεβού.

Σκυφτοί και αμίλητοι μεταφέρθηκαν τρέχοντας στην ανακρίτρια. Τρεις δικηγόροι, ο ένας μετά τον άλλο αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπισή τους. Για τυπικούς λόγους για να προχωρήσει η διαδικασία βρέθηκε τελικά νομικός εκπρόσωπος.

500 σελίδες με φρικιαστικούς διάλογους

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τουλάχιστον 500 σελίδες με φρικιαστικούς διαλόγους του 53χρονου Ηλία Μίχου με παιδεραστές που είτε έχουν βιάσει την 12χρονη είτε ζητούσαν πληροφορίες για να βρεθούν μαζί της. Δεκαέξι άτομα που επικοινώνησαν με τον 53χρονο έχουν ταυτοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου να υπάρχουν και νέες συλλήψεις.

Οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι πίσω από την υπόθεση σοκ κρύβεται ένα ολόκληρο κύκλωμα παιδεραστίας. Η 12χρονη θα κληθεί μέσα στις επόμενες ώρες να δώσει 3η συμπληρωματική κατάθεση στην ασφάλεια και να αναγνωρίσει πρόσωπα.

Το Χαμόγελο του παιδιού είχε δεχθεί ανώνυμη κλήση τον Σεπτέμβριο σχετική με την υπόθεση της 12χρονης. Το κορίτσι τότε δεν ήθελε να μιλήσει στον οργανισμό και οι γονείς δεν ξανά επικοινώνησαν.

Καταγγελία σοκ

Σε μια καταγγελία σοκ που οι αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή προχώρησε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων μια ιδιοκτήτρια οίκου Ανοχής . Σύμφωνα με όσα είπε μπροστά στις κάμερες , ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης, Ηλίας Μίχος πήγαινε στον οίκο ανοχής που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι, και εκεί εξέδιδε την ανήλικη.

«Ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι και έφερνε και το ανήλικο κορίτσι. Το έφερνε να πάει με πελάτες – Αυτό γινόταν επί δύο μήνες, πριν από τρεις μήνες».

Η ίδια πρόσθεσε ότι δεν είχε γίνει καμία καταγγελία στην αστυνομία λόγω φόβου και ότι ο Μίχος έφερνε στον χώρο της και άλλα παιδιά.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ήδη έχουν υποβάλει αίτημα στους δικαστικούς λειτουργούς για την άρση τραπεζικού απορρήτου του 53χρονου ψάχνοντας τη διαδρομή των χρημάτων.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Mega