Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη, όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη στον Κολωνό.

Όσο περνούν οι μέρες και «ξετυλίγεται το κουβάρι», ανοίγουν όλο και περισσότερα στόματα στη γειτονιά του 53χρονου, που κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Μάλιστα, στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε γειτόνισσα της 12χρονης, η οποία αναφέρθηκε στη χυδαία συμπεριφορά του 53χρονου κατηγορουμένου, ενώ τόνισε πως δεν είχε δει ποτέ στο κατάστημά του ούτε την 12χρονη, ούτε τη μητέρα της.

«Δεν το είχα δει ποτέ, όχι. Ούτε τη μητέρα του την είχα δει στο μαγαζί, γιατί την ξέρω χρόνια. Αυτή πέρναγε από εδώ συνέχεια τότε που δίνανε συσσίτιο στον δήμο. Και πέρναγε πιο παλιά κάθε μέρα. Μετά που έκοψε το συσσίτιο δεν την έβλεπα, δεν πέρναγε» σημείωσε.

Η γειτόνισσα της ανήλικης αναφέρθηκε και στον πατέρα της οικογένειας, με την ίδια να δηλώνει χαρακτηριστικά πως: «Ήταν ο φόβος και ο τρόμος της πολυκατοικίας».

«Η γειτονιά φοβόταν και πριν. Και στην πολυκατοικία εγώ, πριν από χρόνια, είχα πελάτισσες εκεί. Ήταν ο φόβος και ο τρόμος μέσα στην πολυκατοικία. Δεν κοιτάγανε να του μιλήσουν. Ε, και η μάνα ήταν λίγο…» ανέφερε ακόμη.