Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η υπόθεση, σχετικά με τον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη στον Κολωνό.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον νέο κύκλο συλλήψεων της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι εβδομάδα εξελίξεων, αφού έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση και των χρηστών της πλατφόρμας γνωριμιών.

Η 12χρονη μαθήτρια αναμένεται να καταθέσει εκ νέου στην ειδική παιδοψυχολόγο του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και θα κληθεί να αναγνωρίσει μέσα από φωτογραφίες τους άνδρες οι οποίοι την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Προσπαθούσε να γλιτώσει

Σε μία από τις καταθέσεις της, η 12χρονη περιγράφει τον τρόπο, τον οποίο είχε βρει, προκειμένου να αποφεύγει τους βιαστές της.

«Κάποιες φορές τους κορόιδευα. Έλεγα να πάω τα λεφτά και καλά στη μητέρα μου και έφευγα. Μου έδιναν τα λεφτά, έφευγα, αλλά μετά δεν ξαναπήγαινα. Αλλά μετά με αναζητούσαν και πάλι και κλείναμε και πάλι» ανέφερε.

Παραμένει προφυλακισμένη η μητέρα της 12χρονης

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της 12χρονης η οποία έχει ζητήσει να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση που της επιβλήθηκε, με περιοριστικούς όρους, παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένοντας την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου.