Σε κατάσταση σοκ η 20χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλαμαριά. Την άτυχη κοπέλα άφησε χτυπημένη στην άσφαλτο οδηγός που αναζητείται. Το αυτοκίνητο βρέθηκε χωρίς πινακίδες και με σπασμένο το παρμπρίζ.

 Η 20χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Καλαμαριά παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Την ίδια ώρα άφαντος εξακολουθεί να είναι ο οδηγός που την εγκατέλειψε μετά την παράσυρσή της.

  Η νεαρή φοιτήτρια βρέθηκε τραυματισμένη στην άσφαλτο αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (03.11.2022) στην οδό Τσιγγιρίδου της Καλαμαριάς.

 Περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την 20χρονη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου υποβάλλεται σε απεικονιστικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού της.

 Μάλιστα, πηγές του νοσοκομείου τονίζουν στο GRTimes πως η άτυχη φοιτήτρια βρίσκεται σε σοκ, στα επείγοντα περιστατικά, ωστόσο, η κατάστασή της είναι σταθερή και η ζωή της δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο.

 Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο που την παρέσυρε εντοπίστηκε κοντά στο σημείο, χωρίς οδηγό και πινακίδες κυκλοφορίας, με σπασμένο το παρμπρίζ.