Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Μετά τις αρχικές αποκαλύψεις, τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις για το μαρτύριο της 12χρονης, μια σειρά από άτομα καλούνται να απολογηθούν για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Άτομα που πλήρωσαν για να πάρουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης που εμπορευόταν ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος.

Οι εξηγήσεις του πρώτου που θα απολογηθεί στο LIVE NEWS, το ξέσπασμα του θείου της μικρής για τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, μαζί με την αγωνία που εκφράζει ένα από τα άτομα που είχε ανταλλάξει μηνύματα με τη 12χρονη, ξετυλίγουν άγνωστες πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης, με το μεγάλο θύμα να παραμένει σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

«Τώρα κατάλαβε τι έκανε, είναι χάλια. Αυτή τώρα ένα φυτό είναι, τώρα συνειδητοποίησε τι έκανε και είναι κλεισμένη στον εαυτό της», είπε θείος της 12χρονης.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι μια σειρά από άτομα κατέθεταν από 20 ευρώ για να αποκτήσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της μικρής. Ένας από αυτούς είναι ιδιώτης 45 ετών. Φέρεται να πλήρωσε και να πήρε υλικό της 12χρονης.

Προσήλθε αυτοβούλως τις προηγούμενες μέρες στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει και πλέον κατηγορείται για κατοχή πορνογραφικού υλικού. Θα απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην ανακρίτρια, με τον ίδιο να υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως δεν συνάντησε ποτέ τη 12χρονη.

Μέσω τραπεζικής συναλλαγής η ανταλλαγή πορνογραφικού υλικού 

Όπως έχουν διαπιστώσει οι αστυνομικοί που τρέχουν τη μεγάλη έρευνα, οι πληρωμές για την ανταλλαγή πορνογραφικού υλικού γίνονταν μέσω τραπεζικής συναλλαγής και τα ποσά κυμαίνονταν κοντά στα 20 ευρώ την κάθε φορά, με τις Αρχές να προσπαθούν να διαπιστώσουν αν αυτά τα χρήματα έμπαιναν στον λογαριασμό της μητέρας της μικρής ή και σε άλλους που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.

Τις δικές τους αγωνίες συνεχίζουν να έχουν και πολλοί που είχαν συνομιλήσει με τη 12χρονη στο Διαδίκτυο και είχαν ανταλλάξει μαζί της μηνύματα. Ένα από αυτά τα άτομα μιλάει στο LIVE NEWS για να περιγράψει τους φόβους του.

«Έχω συνομιλήσει και έχω θορυβηθεί με όλη αυτή την κατάσταση και οποιοσδήποτε νομίζω στη θέση μου θα είχε ανησυχήσει, αλλά από τη στιγμή που δεν έχω κάνει τίποτα περισσότερο, δεν έχω να φοβάμαι κάτι, να ανησυχώ περισσότερο. Ούτε με έχουν ενημερώσει, ούτε με έχουν καλέσει, ούτε να δώσω κάποια κατάθεση».

Όπως λέει, δεν είχε συναντήσει ποτέ τη 12χρονη. Υποστηρίζει ότι μπήκε στην επίμαχη διαδικτυακή εφαρμογή από περιέργεια και πως αντάλλαξε μηνύματα με την ανήλικη, χωρίς, όπως λέει, να γνωρίζει την ηλικία της.

«Μου είχε δώσει κάποιο ραντεβού ότι θα ήταν εκεί στα Σεπόλια και στον σταθμό του μετρό, αλλά εννοείται ότι δεν πήγα γιατί δεν με ενδιέφερε να πάω. Κάποια στιγμή την επόμενη μέρα το μεσημέρι ξαναμπήκα στην εφαρμογή και με κατάλαβε και μου έστειλε μήνυμα πάλι, γιατί φαίνεται αν έχεις ξαναμιλήσει, και μου έστειλε μήνυμα και μου λέει “χθες δεν ήρθες και εγώ σε περίμενα"».