Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
antonios__3_
Ελλάδα

Πατέρας Αντώνιος: «Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως - Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε παιδί»

«Δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού», λέει η πρεσβυτέρα

«Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ότι βγει στο φως. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του» λέει ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του Star.

Ο πατέρας Αντώνιος σε δηλώσεις που φέρεται να έκανε προειδοποιεί για αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Την υπεράσπισή του έχουν αναλάβει τρεις δικηγόροι, με τον πατέρα Αντώνιο να τονίζει, όπως αναφέρει το Star, πως οι καταγγελίες για ασέλγεια δεν ισχύουν και ότι «θα πέσουν από τα σύννεφα με ότι βγει στο φως».

Την ίδια ώρα, οι έμπιστοί του, σύμφωνα με το Star, τόνιζαν πως είναι σε άθλια κατάσταση και «ανεβαίνει» έναν Γολγοθά, σημειώνοντας πως «ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί».

Παράλληλα, η πρεσβυτέρα επιτέθηκε για άλλη μία φορά, λέγοντας πως «δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά».

Δικηγόροι πατέρα Αντώνιου: «Δεν ανησυχούν οι κατηγορίες για ασέλγεια»

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο πατέρας Αντώνιος ό,τι είναι να πει θα το πει στο δικαστήριο, εφ' όσον κληθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το κανάλι, τη νομική ομάδα δε φοβίζουν κατηγορίες για ασέλγεια και για κακοποιήσεις και θεωρούν ότι δε θα σταθούν στο δικαστήριο.

Η αγωνία τους είναι μεγάλη για τον οικονομικό έλεγχο και τι θα δείξει αυτός, καθώς ερευνάται η περίπτωση φοροδιαφυγής και υπεξαίρεσης χρημάτων.