Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
pateras_antonios
Ελλάδα

Πατέρας Αντώνιος: «Προβληματικό παιδί που δημιουργούσε θέματα», θα πει για τον καταγγέλλοντα ενώπιον του εισαγγελέα

Αποκάλυψη για την πρεσβυτέρα - Χειριζόταν τα χρήματα από τα κουτιά της Κιβωτού

Τις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς έχει κληθεί να καταθέσει ο πατέρας Αντώνιος για τις καταγγελίες σε βάρος του, που αφορούν ασέλγεια σε ανηλίκους που φιλοξενούνταν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Live News», ο πατέρας Αντώνιος θα υποστηρίξει πως ο τρόφιμος που έκανε την καταγγελία ήταν ένα προβληματικό παιδί που συνεχώς δημιουργούσε θέματα. Θα προσπαθήσει να ρίξει την ευθύνη στην πλευρά του καταγγέλλοντος, λέγοντας ότι στο καταγγελλόμενο περιστατικό ήταν μπροστά και άλλα άτομα, συνεπώς δεν μπορεί να έχει γίνει.

«Δεν έμεινα ποτέ μόνος με τα παιδιά» - Tα πρώτα λόγια μετά την κλήση από τον εισαγγελέα

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «T-Live», τα πρώτα του λόγια μετά την κλήση του από τις Αρχές ήταν τα εξής: «Οι καταγγελίες των δύο παιδιών δεν συμπίπτουν χρονικά με τα στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί στη Δικαιοσύνη. Υπάρχει, δηλαδή, χρονικό άλλοθι σε σχέση με την παρουσία μου στις τοποθεσίες που έχουν αναφερθεί. Ουδέποτε ερχόμουν σε επαφή και ούτε έμεινα μόνος με τα παιδιά, χωρίς την παρουσία συνεργατών, στελεχών της εκάστοτε δομής την οποία επισκεπτόμουν. Υπάρχουν μαρτυρίες για τα δύο παιδιά που καταγγέλλουν ότι ουδέποτε στο παρελθόν είχαν εκφράσει κάποιο παράπονο ή κάποιον ισχυρισμό εις βάρος μου και πιστοποιούν οι μάρτυρες πως τα παιδιά αυτά ήταν άρτια φροντισμένα και ευτυχισμένα».

Η αποκάλυψη για την πρεσβυτέρα - Χειριζόταν τα χρήματα από τα κουτιά της Κιβωτού

Στο μεταξύ, το «Live News» προχώρησε σε άλλη μία αποκάλυψη για την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και από όσα έχουν πει στις Αρχές υπάλληλοι της Κιβωτού του Κόσμου, τα χρήματα που συγκεντρώνονταν στα περίφημα κουτιά της οργάνωσης που κυκλοφορούσαν σε κηδείες και γάμους, τα χειριζόταν αποκλειστικά εκείνη.

Η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος σε συνεργασία με την Οικονομική Αστυνομία έχουν εστιάσει σε καταθέσεις και αναφορές των υπαλλήλων των δομών, οι οποίοι έχουν βάλει στο κάδρο την πρεσβυτέρα, λέγοντας ότι τα χρήματα που συγκεντρώνονταν από τα κουτιά τα διαχειριζόταν η ίδια, ενώ είναι άγνωστο πού κατέληγαν αφού έφευγαν από την οργάνωση.