Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην έρευνα για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του LIVE NEWS, η Οικονομική Αστυνομία θα επισκεφτεί τρία σπίτια στα οποία ενδέχεται να βρεθούν πειστήρια για τις οικονομικές συναλλαγές τόσο της MKO όσο και των ηγετών της.

To protothema.gr αναφέρει ότι ύστερα από εισαγγελική παραγγελία ξεκίνησαν πριν από λίγες ώρες σαρωτικές επιχειρήσεις στα σπίτια του πατρός Αντωνίου, προκειμένου να εντοπίσουν εκεί τον θησαυρό.

Οι πληροφορίες λένε ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει επιχειρήσεις στην περιοχή του Κολωνού και της Ραφήνας, ενώ η επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι σήμερα το πρωί δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή, αλλά και στενών συγγενών τους, και μετά την έγγραφη επιβεβαίωση τράπεζας ότι η πρεσβυτέρα επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα υποκατάστημά της για να πάρει το περιχόμενο της θυρίδας της, το απόγευμα σήμερα Δευτέρα η Οικονομική Αστυνομία έκανε εφόδους στα σπίτια της οικογένειας.