Με την οργή να φουντώνει, αλλά και τις καταγγελίες κατά του τρόπου αντιμετώπισης και της βίας που ασκούσαν στα παιδιά κάποιοι παιδαγωγοί, να αυξάνονται συνεχώς, οι αποκαλύψεις για τα όσα έζησαν κάποια από τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου συνεχίζονται.

 Η θεία του 19χρονου, ο οποίος έκανε τις πρώτες σοκαριστικές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, μίλησε στο Live News.  «Τώρα που λένε ότι βρήκαν 273 ακίνητα γιατί δεν βάζουν τα παιδάκια μέσα, αυτά που βγήκαν και τα έχουν δεξιά αριστερά και τρέχουν. Αυτά τα παιδάκια που βγαίνουν από την Κιβωτό όταν γίνονται 18 και τα πετάνε στον δρόμο. Ο κόσμος δεν τα έδωσε αυτά τα σπίτια για τα παιδάκια; Γιατί δεν βάζουν μέσα σε αυτά τα σπίτια τα παιδάκια;» τονίζει η θεία του 19χρονου.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News η θεία του 19χρονοου συνεχίζει και αναφέρει: «Όλα κλειστά, όλα κλειστά, όλα ανεκμετάλλευτα. Το έβαλε το κοριτσάκι με τις βαλίτσες ”φύγε” λέει και πήγε και εμένα στις καταλήψεις και αυτός είχε 273 ακίνητα. Πόσα εκατομμύρια πήρε από εκεί μέσα; Μιλάμε τώρα, παλιά πριν 12 χρόνια, 13 χρόνια που πήγαινα στην Εκκλησία, έβλεπα τον κόσμο και δίνανε χρήματα, μετρητά, ματσάκια ολόκληρα, κατοστάρικα» καταγγέλλει η θεία του 19χρονου.

 «Πόσα τέτοια, εκτός δηλαδή από αυτά που φαίνονται».

 Φόβος και τρόμος ο 36χρονος της «Κιβωτού»

Η θεία του 19χρονου αναφέρει για ένα πρόσωπο 36 ετών που ήταν ο φόβος και ο τρόμος των παιδιών στην ΜΚΟ.

 Συγκεκριμένα λέει στο live news: «Αυτά που έχει πει το παιδί είναι όλα αλήθεια. Αυτός (ο Π.) έδειρε και τον δικό μας. Αυτός τον βρήκε μέσα στον δρόμο. Δούλευε σε ένα βενζινάδικο ο μικρός και τον καλέσανε να πάει στον στρατό και πήγε να πάρει λεφτά για να  φύγει να πάει στο στρατόπεδο και τον βρήκε αυτός τυχαία και του δίνει δυο χαστούκια, λέει ” γύρισα το κεφάλι μου” και ο μικρός έφυγε τρέχοντας».

 «Τον έτρεμαν όλα και ο δικός μας. Όταν του λέγαμε ” πάμε στην αστυνομία” έλεγε ”αυτός έχει δίπλα του πρωθυπουργούς, υπουργούς όλοι δίπλα του είναι ποιος θα με πιστέψει εμένα; Τι να πάω να πω; Τους είχε περάσει αυτό το μήνυμα. Είναι χειριστικός, ξέρει δηλαδή. Όταν το έσκασε, ο Α. έπαιρνε δέκα φορές την ημέρα να πάει, θέλει ο πάτερ να του μιλήσει ”γιατί έφυγε” έλεγε και η μητέρα του απαντούσε ”μας είπε ο μικρός εσείς ξέρετε. Και δεν γύρναγε και ρωτούσαν αυτοί και καλά δεν ήξεραν ”γιατί έφυγε” και έλεγε ο μικρός ” ο πατέρας ξέρει ρωτήστε τον» πρόσθεσε η θεία του 19χρονου.

 Καταλήγοντας η θεία του 19χρονου τόνισε στο Live News ότι ο νεαρός αυτό που νιώθει είναι ντροπή: «Ντρέπεται πάρα πολύ, ντρέπεται το παιδάκι». Ωστόσο ο νεαρός δεν νιώθει φόβο, καθώς έχει όλες τις διασφαλίσεις για την ακεραιότητα του από την Αστυνομία.

 «Δεν φοβάται, γιατί η αστυνομία του είπε ”και το δαχτυλάκι σου να σπάσεις, τελείωσε” λέει ”τώρα, αυτοί είναι υπεύθυνοι”. Του το είπε ”μην φοβάσαι καθόλου”. Τον πρώτο καιρό ήταν η αστυνομία μαζί του, πέρναγε από κάτω όλη μέρα».