Κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης απαγορεύθηκε από τα μεσάνυχτα στον πατέρα Αντώνιο από την ΜΚΟ Κιβωτός του Κόσμου αλλά και σε τρεις ακόμα συνεργάτες του να πλησιάσουν τις δομές.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εισαγγελική διάταξη εκδόθηκε αυτεπάγγελτα, βάσει προβλέψεων του αστικού κώδικα. Σκοπός είναι η προστασία των παιδιών που φιλοξενούνται στις εν λόγω δομές αλλά και η αποφυγή πιθανής προσπάθειας επηρεασμού των ανηλίκων. Η διάρκεια της απόφασης θα αφορά σε περίπου 90 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίδοση του εγγράφου στον πατέρα Αντώνιο έγινε από δικαστικό επιμελητή και όχι από την Αστυνομία.

Άγνωστο το πού βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος

Κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει επ’ ακριβώς το πού βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος. Αρκετοί άνθρωποι της δομής υποστηρίζουν πως έχουν να τον δουν τρεις ημέρες. Κάπως έτσι, δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που τον ήθελαν χθες να βρίσκεται στο σπίτι του στον 4ο όροφο.

Όλα όσα υποστηρίζουν οι δικηγόροι του πατέρα Αντώνιου

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, οι δικηγόροι του πατέρα Αντώνιου υποστηρίζουν ότι δεν του έχει κοινοποιηθεί ή διάταξη και ότι από τη στιγμή που θα του κοινοποιηθεί έχει περιθώριο τριών ημερών για να απομακρυνθεί από τον χώρο. Το ίδιο ισχύει και για τρεις στενούς συνεργάτες του, αλλά όχι για την πρεσβυτέρα, η οποία δεν έχει σε βάρος της καταγγελίες, οπότε μπορεί και στο διαμέρισμα να μένει και τις δομές να επισκέπτεται.