Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
sepolia_mixalis
Ελλάδα

Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο «Μιχάλης» μετά την απολογία του για τον βιασμό της 12χρονης (Βίντεο)

Αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με την μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης.

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 57χρονος «Μιχάλης» , ο οποίος είχε συλληφθεί με ένταλμα για την υπόθεση που ερευνά η δικαστική λειτουργός, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με τη μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης.
Ακόμη, φέρεται να ανέφερε ότι δεν έχει δει ποτέ την ανήλικη ούτε και έχει συνομιλήσει με τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με στόχο την πλήρη διερεύνηση της και την απόδοση ποινικών ευθυνών σε όσα πρόσωπα διαπιστωθεί ότι έχουν εμπλοκή σε αυτή.

Ποιος είναι ο «Μιχάλης»

Πρόκειται για τον τρίτο άνθρωπο που κατηγορείται για μαστροπεία, μετά τον 53χρονο και τη μητέρα της 12χρονης, η οποία περιμένει από μέρα σε μέρα την απόφαση για την αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει.

Ο «Μιχάλης» ήταν το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στις δύο εφαρμογές με τις οποίες συνομιλούσε με το κορίτσι, είναι συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός κοριτσιού μόλις 5 ετών. Συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στον Πειραιά. Οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν έπειτα από έρευνα των διαδικτυακών του κινήσεων.

Ο 57χρονος φαίνεται ότι με ψεύτικο προφίλ, προσέγγιζε πελάτες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έβαζε «αγγελίες» της 12χρονης σε ιστοσελίδες διαφημίσεων οίκων ανοχής.

Δείτε το βίντεο