Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του Ίλιον με τον βιασμό του 15χρονου από συνομηλίκους του. Οι περιγραφές και οι εικόνες προκαλούν ανατριχίλα, ενώ οι μαρτυρίες στο LIVE NEWS κόβουν την ανάσα. Η έρευνα προχωρεί, οι προφυλακίσεις συνεχίζονται και το κουβάρι στην υπόθεση φρίκης ξετυλίγεται καθημερινά όλο και περισσότερο, με τις Αρχές να πλησιάζουν στην άκρη του νήματος.

Σήμερα τo μεσημέρι τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ακόμα ένας 15χρονος, ενώ ο 17χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία επέστρεψε στη χώρα και αναμένεται να εμφανιστεί στην Αστυνομία μέσα στις επόμενες μέρες για να καταθέσει.

Οι υπόλοιποι έξι έχουν προφυλακιστεί και κατηγορούνται για συμμετοχή σε συμμορία, για ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για πορνογραφία.

 Το κατηγορητήριο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News στο Mega, στο κατηγορητήριο αναφέρεται: «Κατόπιν συναπόφασης και με κοινό δόλο με τους συγκατηγορουμένους σου, εξανάγκασες, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, με τη χρήση σωματικής βίας, άλλον σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Ενεργώντας από κοινού με τους συγκατηγορουμένους σου, εξαναγκάσατε, τουλάχιστον έξι με επτά φορές, τον ανήλικο συμμαθητή σας, ασκώντας σωματική βία σε βάρος του και δη χτυπώντας τον στο πρόσωπο και στο σώμα, να ανεχθεί γενετήσιες πράξεις και συγκεκριμένα, αφού τον ακινητοποιούσατε κρατώντας του με τη βία τα πόδια και το κεφάλι, του βγάζατε το παντελόνι με σκοπό διέγερσης και ικανοποίησης της γενετήσιας επιθυμίας σας.

Παρήγαγες, κατείχες και διέδωσες σε τρίτους υλικό παιδικής πορνογραφίας και δη ανήλικου προσώπου, το οποίο απεικονιζόταν στο εν λόγω υλικό, να ανέχεται, υπό την άσκηση σε βάρος του σωματικής βίας, γενετήσιες πράξεις, κατά τρόπο που προκαλεί προδήλως τη γενετήσια διέγερση».

 Αυτό είναι το κατηγορητήριο για τους οκτώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία, ο 17χρονος που επέστρεψε από την Αλβανία σχεδίαζε να φτιάξει μέχρι και βιντεοκλίπ με τραπ μουσική με τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου.

 Ένας ακόμα έφηβος που φέρεται να συμμετείχε στα περιστατικά βιασμού του 15χρονου βρίσκεται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους, καθώς ακόμα δεν έχει συμπληρώσει τα 15 του χρόνια.

 Οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τη συστηματική κακοποίηση του 15χρονου έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, αρνούνται όμως τις κατηγορίες του βιασμού, καθώς, όπως υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή, ήταν όλα στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού.

 Ο προφυλακισμένος μαθητής που τράβηξε τα επίμαχα βίντεο υποστήριξε πως δεν είχε καμία φυσική συμμετοχή στους ομαδικούς βιασμούς.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και τις καταθέσεις των τεσσάρων κοριτσιών που, όπως είπε το θύμα, βρίσκονταν μπροστά και έβλεπαν τη συστηματική του κακοποίηση. Ο πατέρας ενός εκ των κοριτσιών μίλησε στο LIVE NEWS για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

«Απειλές δέχονται τα παιδιά από το σχολείο. Γράφουν στους τοίχους μπροστά από το σπίτι μας. Από παντού δεχόμαστε απειλές. Ζούμε ένα δράμα».

 Ο 15χρονος που υπέφερε παραμένει σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

 Οι οκτώ κατηγορούμενοι έχουν τραβήξει συνολικά τρία βίντεο, με το πρώτο να δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού, το δεύτερο τα βασανιστήρια και τις ασελγείς πράξεις και το τρίτο τον ομαδικό βιασμό του με χρήση αντικειμένου.

Η τελευταία φορά που ο 15χρονος έπεσε θύμα βιασμού ήταν στις 19 Νοεμβρίου. Τότε που ο μαθητής της Α’ Λυκείου αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριό του για να ξεκινήσει για τον ίδιο ένα άγριο bullying μέσα στο σχολείο του.