Σύμφωνα με συνδικαλιστικό σωματείο των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στον Δήμο Ξυλοκάστρου ανασφάλιστη, αναφέρει η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χσαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως τελικά ο Δήμος Ξυλοκάστρου προχώρησε στην πρόσληψη της 45χρονης μετά θάνατον, καθώς όπως φαίνεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 09/01 ο δήμος ανήρτησε την πρόσληψη τεσσάρων υπαλλήλων καθαριότητας, ανάμεσα τους και η γυναίκα που έχασε τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι η 45χρονη, εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Ξυλοκάστρου, πήγε να βγάλει το μεροκάματο της κι έχασε τη ζωή της με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

Ελάχιστα λεπτά πριν τις επτά το πρωί της Κυριακής στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών στην περιοχή Κάτω Πιτσά η 45χρονη βρισκόταν στην αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου στην ειδική θέση εργασίας του οχήματος.

Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 35χρονο ήρθε με μεγάλη ταχύτητα και καρφώθηκε στο βαρύ όχημα, συνθλίβοντας την γυναίκα.