Νέο σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αυτήn τη φορά, μέρα μεσημέρι, την περασμένη Παρασκευή, δύο άτομα διέρρηξαν ένα πολυτελές αυτοκίνητο στην περιοχή της Θέρμης.

Ειδικότερα, το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι, όταν οι δύο δράστες, που επέβαιναν σε ένα ασπρόμαυρο σκούτερ μεγάλου κυβισμού, πλησίασαν και σταμάτησαν στο πίσω μέρος ενός πολυτελούς 4x4 που βρισκόταν σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο «φως» το protothema.gr, ο συνοδηγός, που φορούσε κουκούλα ζακέτας στο κεφάλι, γάντια και μάσκα στο πρόσωπο, έσπασε το πίσω μέρος του παρμπρίζ με σκοπό να βρει κάτι πολύτιμο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ενώ έδειχνε να δυσκολεύεται να εντοπίσει οτιδήποτε αξίας, με αποτέλεσμα να συνεχίζει για να ψάξει καλύτερα.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα, από τον κεντρικό δρόμο περνούσαν δεκάδες οχήματα, γεγονός που δείχνει να μην απασχολούσε τους δράστες, όπως και το γεγονός ότι οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, με το μαύρο κράνος, περίμενε τον συνεργό του να βρει κάτι πολύτιμο, ωστόσο, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, τελικά τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια.

Όπως ανέφερε η ίδια στο protothema.gr, αυτό που της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι δεν είχε αφήσει κανένα αντικείμενο αξίας εντός του αυτοκινήτου και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί το αυτοκίνητό της έγινε στόχος από τους δράστες.

Η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες σχετικά με την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: protothema.gr