Ο δικηγόρος της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στην εκπομπή «Live News» του MEGA για την υπόθεση και τόνισε ότι υπάρχουν «άνθρωποι» της διπλανής πόρτας που εκμεταλλεύτηκαν το κορίτσι, ερχόμενοι σε επαφή μαζί του, χωρίς να αφήσουν τα αποτυπώματά τους στο διαδίκτυο. Εκεί εστιάζουν τις έρευνές τους και οι Αρχές, τόσο οι ανακριτικές όσο και οι αστυνομικές. 

Ο κ. Λύτρας μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και το «Live News» για την υπόθεση της 12χρονης, λέγοντας: «Η 12χρονη έχει δώσει έξι καταθέσεις και έχει αναφέρει αρκετά άτομα, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τον αριθμό. Σίγουρα θα υπάρξουν ακόμα έξι συλλήψεις. Το σοκαριστικό είναι πως μιλάμε για ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Ο Μίχος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας και ανεξέλεγκτα, χωρίς την προσοχή της, βρισκόταν στο πάρκο και με τον Μίχο. Ένας άνθρωπος με αυτή τη διαστροφή δεν ξεκινάει στα 65 του. Εάν οι έρευνες γίνουν όπως πρέπει, τότε θα πρέπει να βγουν να μιλήσουν και άλλα παιδιά που έχουν βιαστεί από αυτούς τους ανθρώπους».

Ο κ. Λύτρας δήλωσε πως η μητέρα έχει μερίδιο ευθύνης, αλλά δεν γνώριζε για τη δράση του Μίχου: «Υπομονή κάνει η μητέρα. Πιστεύω πως θα βγει κάποια στιγμή. Δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Έχει πέσει σε πολλά λάθη, αλλά δεν είχε σχέση με το έγκλημα. Η γειτονιά τη στηρίζει πολύ. Εύχομαι να είμαστε στο τέλος της υπόθεσης».