Ανακοίνωση για τον πρώην διαιτητή που φέρεται να εμπλέκεται στον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, εξέδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο κ. Γιαννάκος είπε ότι ο πρώην διαιτητής εργάζεται στο νοσοκομείο «Αττικόν» και αυτήν την στιγμή, όπως είπε, βρίσκεται σε άδεια.


«Εργάζεται ως Διοικητικός Υπάλληλος»

«Δυστυχώς έχουμε και δεύτερο υγειονομικό που εργάζεται σε νοσοκομείο και κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης», επισήμανε ο κ. Γιαννάκος.

«Πρόκειται για τον πρώην διαιτητή, πολιτικό, ο οποίος εργάζεται ως Διοικητικός Υπάλληλος στη γραμματεία του ακτινοθεραπευτικού τμήματος του Αττικού νοσοκομείου», διευκρίνισε.

«Είναι συμβασιούχος εργαζόμενος μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 έως 67 ετών. Η μακροχρόνια ανεργία των εν λόγω υπαλλήλων πιστοποιείται από τον ΟΑΕΔ που αναλαμβάνει και το μεγαλύτερο μέρος της μισθοδοσίας τους», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.


«Θα πρέπει να διακοπεί η σύμβασή του»

Σύμφωνα με τις αναφορές του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, «κακώς βρίσκεται σε άδεια. Θα πρέπει σήμερα να διακοπεί η σύμβαση του με το νοσοκομείο σε συνεννόηση με τον ΟΑΕΔ. Δεν μπορεί να εργάζεται με την κατηγορία ως βιαστής. Εάν αποδειχθεί η αθωότητά του, να γυρίσει πίσω στη δουλειά του» είπε.

«Δεν θέλουμε μεταξύ μας εργαζόμενους που επικρέμονται κτηνώδεις κατηγορίες για βιασμό», κατέληξε. ΠΟΕΔΗΝ: Άμεση απομάκρυνση από το «Αττικόν» του πρώην διαιτητή που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια