dadd
Ελλάδα

Κολωνός: Τι είπε ο 34χρονος κατηγορούμενος λίγο πριν συλληφθεί – Αρνείται τις κατηγορίες – «Της έδινα χαρτζιλίκι και συμβολές»

«H 12χρονη έκανε παρέα με την κόρη μου» λέει η σύζυγός του

Δύο ακόμα άνδρες πήραν τον δρόμο για τις φυλακές για την εμπλοκή τους στην υπόθεση βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, λίγο πριν συλληφθεί μίλησε μαζί με τη σύζυγό του, στο Star και τον Αλέξανδρο Γύγο.

 Την ίδια ώρα, ο πρώην διαιτητής της Α' Εθνικής, με δηλώσεις του διέψευσε κάθε σενάριο εμπλοκής του στην υπόθεση, αν και έχει κληθεί να δώσει απαντήσεις στη Δικαιοσύνη.

 Κολωνός: Aρνείται κάθε εμπλοκή του ο πρώην διαιτητής- «Τη συμβούλευα και της έδινα χαρτζιλίκι»

Την Παρασκευή ο γνωστός πρώην διαιτητής και οδοντοτεχνίτης που κατονόμασε η 12χρονη, θα δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια. «Έδινα μόνο χαρτζιλίκι και τίποτα περισσότερο», φαίνεται να είναι ο ισχυρισμός του.

 «Το κοριτσάκι αυτό το ήξερα από πολύ μωρό, όπως και την μητέρα της και τα άλλα παιδιά και το συμβούλευα πάρα πολύ, του έδινα κάποιες κατευθύνσεις, μου ζητούσε και κάποια οικονομική βοήθεια, 2 - 3 ευρώ» είπε ο ίδιος στο ΟΡΕΝ.

 Κολωνός: «Δεν άγγιξα τη 12χρονη», λέει ο πρώην διαιτητής

 «Να μη μου λένε ότι έχει υπάρξει βιασμός, να μη μου λένε ότι την έχω ακουμπήσει, να μη μου λένε τίποτα. Το παιδί λέει κάποια πράγματα τα οποία δεν στέκουνε, δεν ξέρω, μήπως το καθοδηγήσανε» τόνισε.

 Με κόκκινο σπρέι άγνωστοι χθες το βράδυ έγραψαν συνθήματα κατά του πρώην διαιτητή, έξω από τον επαγγελματικό χώρο που διατηρεί στον Κολωνό.

 Μεταξύ άλλων ο 60χρονος ήταν και συμβασιούχος διοικητικός υπάλληλος σε νοσοκομείο. Η εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση έχει φέρει αντιδράσεις. «Είναι ο δεύτερος υγειονομικός στην υπόθεση. Εμείς ζητάμε να διαγραφεί μέχρι να αποκαλυφτεί η αλήθεια» σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

 Οι συγγενείς του, οι άνθρωποι που τον ξέρουν καλύτερα από όσους τον έβλεπαν στις αθλητικές εκπομπές και στους αγώνες ποδοσφαίρου πιστεύουν στα λεγόμενα του.

 «Είναι οικογενειάρχης, είναι ένας σοβαρός άνθρωπος , εδώ που κατεβαίνει κάτω τον γνωρίζουν όλοι. Δεν πιστεύω εγώ ότι έχει φτάσει σε αυτό το σημείο να κάνει αυτό το πράγμα» σχολίασε συγγενής του.


 Κολωνός: Tα κοινά σημεία των έξι νέων κατηγορούμενων

Τους έξι νέους κατηγορούμενους τους συνδέουν κοινά σημεία. Όλοι λένε πως:

 -γνώριζαν την οικογένεια της 12χρονης

-ήξεραν την δύσκολη οικονομική κατάσταση

-βοηθούσαν, δίνοντας μικρά χρηματικά ποσά στην ανήλικη ως χαρτζιλίκι.

-συνδετικός κρίκος των τριών ο Ηλίας Μίχος

Λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, τα δύο από τα έξι νέα πρόσωπα που έχει υποδείξει η 12χρονη πέρασαν το γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

  «Είναι όλα ψέματα» είπε ο 34χρονος που προφυλακίστηκε, αποκλειστικά στο Star. Το σπίτι του 34χρονου 100 μέτρα από το μαγαζί του Μίχου. Παντρεμένος με μία κόρη μόλις 6 ετών.

 «Κοιτάξτε επειδή την ξέραμε από χρόνια στον Κολωνό στην πλατεία , έκανε παρέα με την κόρη μου. H μικρή μου έπαιζε καμιά φορά με τη 12χρονη» είπε η σύζυγος του 34χρονου κατηγορούμενου.

 Ο 34χρονος με τα αρχικά Κ.Χ που εργάζεται στην καθαριότητα, όσο και  58χρονος Τ. Γ. ιδιωτικός υπάλληλος πατέρας δύο παιδιών, μετά από 4 ώρες μέσα στο γραφείο της ανακρίτριας κρίθηκαν προφυλακιστέοι.