Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, αφού νέα πρόσωπα μπαίνουν διαρκώς στο στόχαστρο των αρχών. Οι έρευνες φαίνεται να επικεντρώνονται σε ένα ευρέως γνωστό πρόσωπο, ενώ οι αστυνομικοί προκειμένου να ανακαλύψουν την αλήθεια, κάνουν ακόμα και ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων.

Μέχρι στιγμής, συνολικά έχουν προφυλακιστεί 18 άνδρες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης μαθήτριας. Την ίδια στιγμή, η γειτονιά του Κολωνού είναι σοκαρισμένη, καθώς πολλοί από τους κατηγορούμενους είναι γείτονες του παιδιού, πατεράδες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Όπως είναι λογικό, η 12χρονη κοπέλα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού σταδιακά αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι τα γεγονότα που εκτυλίσσονταν στη ζωή της δεν ήταν εντός ενός πλαισίου κανονικότητας. «Κανείς από αυτούς που προφυλακίστηκαν δεν ήταν οικογενειακός μας φίλος. Κανείς δεν ερχόταν στο σπίτι μας», υποστηρίζει το κορίτσι στο Star.

Τα σενάρια για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο είναι πολλά. Τα ονόματα που κατά καιρούς γράφονται στο διαδίκτυο, εξαιτίας και των διασυνδέσεων και των υψηλών γνωριμιών του Ηλία Μίχου, είναι επίσης πολλά. Κάποιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενέπλεξαν και τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη.

Ο γνωστός πολιτικός πατέρας τριών παιδιών, μέσω του Star διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή του και γνωστοποίησε πως έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Κολωνός: Συνεχίζεται η έρευνα – Τι ψάχνουν οι αρχές

Την ίδια ώρα τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας κάνουν φύλλο και φτερό τα πάντα. Ανακτούν ακόμη και διαγραμμένα αρχεία.

Ακόμη και αν κάποιος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του, πατώντας delete σε εφαρμογές και συνομιλίες, οι αρχές μπορούν να τον τσιμπήσουν και δεν αποκλείεται να δούμε νέα ονόματα να καλούνται για εξηγήσεις.

«Ένα πρόσωπο ευρύτερα γνωστό στο στόχαστρο»

«Μέσα σε αυτούς που ερευνώνται, άνθρωποι που είχαν συνομιλία με τη 12χρονη, υπάρχει και ένα πρόσωπο το οποίο είναι ευρύτερα γνωστό. Μένει να εξακριβωθεί αν αυτό το πρόσωπο είχε μια απλή συνομιλία με το κορίτσι, η οποία διακόπηκε όταν αντιλήφθηκε ότι είναι ανήλικη ή αν συνεχίστηκε σε κάτι άλλο», είπε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.