Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Σαλαμίνα με «πρωταγωνιστή» έναν ιερέα.

Ειδικότερα, ο ιερέας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο επειδή έβρισε, χτύπησε και… κλείδωσε πιστούς μέσα σε κτίριο που βρίσκεται στο προαύλιο της εκκλησίας όπου λειτουργούσε.

Μάλιστα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο «φως» ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο με τον ιερέα, ο οποίος έχει ξεφύγει από κάθε όριο και όχι μόνο καταριέται πιστούς, αλλά και τους... «στολίζει» με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς στο προαύλιο του Αγίου Παντελεήμονα Σαλαμίνας.

«Nαι, με εντολή εισαγγελέα το έχω βάλει το τηλέφωνο. Να 'στε καλά, στο καλό! O Θεός μαζί σας και ο Xάρος! Θα σας πάρει γρήγορα ο Χάρoς, μην ανησυχείς», φέρεται να είπε. 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου της περιοχής καταγγέλλει πως ο συγκεκριμένος ιερέας έχει χειροδικήσει εναντίον της, και μάλιστα δύο φορές.

«Μου ρίχνει μία σπρωξιά και πέφτω. Λίγο ακόμα και θα είχα χτυπήσει στα μάρμαρα, εκεί πέρα στα πλακάκια. Κι εγώ ήμουν κάτω στο πάτωμα για δεύτερη φορά. Την άλλη φορά με είχε πιάσει από δω και με πέταξε απέξω», δήλωσε η γυναίκα.

Σημειώνεται πως το Σάββατο το πρωί ο ιερέας συνελήφθη από αστυνομικούς, έπειτα από μήνυση των μελών του εξωραϊστικού συλλόγου πως πήγαν να κάνουν διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία τους, που βρίσκονται στο προαύλιο της εκκλησίας, και εκείνος τούς κλείδωσε μέσα.

Ο ιερέας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το κανάλι εποικοινώνησε μαζί του, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.